Η Epic Games ανακοίνωσε ότι το Fortnite Battle Royale δημιουργήθηκε μέσα σε μόλις δύο μήνες

Έχοντας ήδη μία καλή βάση για να πατήσει, η Epic Games κατάφερε να μεταμορφώσει το παιχνίδι Fortnite από ένα απλό παιχνίδι επιβίωσης με zombie σε ένα από τα νούμερο ένα παιχνίδια battle royale της αγοράς.

Το Fortnite έχει ανέβει φοβερά από τότε που ανακοινώθηκε ότι θα έχει mode battle royale. Με την επιτυχία της συγκεκριμένης κατηγορίας, κατάφερε να χτυπήσει φλέβα χρυσού ενσωματώνοντας το μοναδικό μηχανισμό του Fortnite στο mode του battle royale σε αντίθεση με το γρήγορο ρυθμό και τον ψυχαγωγικό τρόπο παιξίματος των όπλων του παιχνιδιού. Παρόλα αυτά όμως, το Fortnite δεν ήταν ένα μακροχρόνιο σχέδιο. Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο Playstation Blog, ο σχεδιαστής του Fortnite Eric Williamson, δήλωσε ότι η δημιουργία του παιχνιδιού είχε διάρκεια δύο μηνών, από τον Ιούλιο του 2017 έως τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου.

«Στο παρελθόν, η ομάδα του Fortnite πειραματιζόταν με διάφορα είδη PvP, αλλά αποφάσισε να στρέψει ολοκληρωτικά την προσοχή της στην εμπειρία του PvE. Πάντα θέλαμε να επιστρέψουμε σε αυτό. Πέρσι, μας ήρθε η ιδέα ενός παιχνιδιού στυλ battle royale. Θεωρήσαμε ότι θα έχει πλάκα να συνδυάσουμε τη δράση που κάνει μοναδικό το Fortnite με την ιδέα του «ο τελευταίος επιζών».  Τον περσινό Ιούλιο, αρχίσαμε να δουλεύουμε σε ένα πρωτότυπο και στη συνέχεια κυκλοφορήσαμε την πρώτη έκδοση του παιχνιδιού τον Σεπτέμβριο. Δηλαδή, περίπου σε δύο μήνες. Υπήρχαν τόσο καλά και σταθερά θεμέλια για εμάς τα οποία σίγουρα μας βοήθησαν στο να το φτιάξουμε πιο γρήγορα».

Δεν είναι καθόλου σοκαριστικό που η Epic Games το ετοίμασε μέσα σε δύο μήνες αφού ο τίτλος είναι ακόμα ανολοκλήρωτος και η εταιρία έχει έναν πυρήνα στον οποίο πρέπει να χτίσει πάνω με βάση το πρωτότυπό τους «Save the World player ενάντια στο περιβάλλον». Παρόλα αυτά, το στούντιο συνεχίζει να προσθέτει εβδομαδιαίες αναβαθμίσεις στο παιχνίδι με μετατροπές στο gameplay και προσθήκες όπλων, εξοπλισμού και κοσμητικών αντικειμένων από τον Σεπτέμβρη του 2017 που κυκλοφόρησε.

Εκμεταλλευόμενη την άνεση που δίνει στους δημιουργούς η πρόωρη πρόσβαση και την ήδη δημιουργημένη βάση του mode του Save the World, η Epic Games κατάφερε να δημιουργήσει μία λειτουργική έκδοση του Fortnite Battle Royale μέσα σε χρόνο ρεκόρ και παράλληλα να έχει κέρδος από τον τίτλο, καθώς συνεχίζει να δουλεύει πάνω στην εξέλιξή του.

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio