Η Echo Fox αναδιοργανώνεται και διώχνει τους περισσότερους παίκτες της

Η Echo Fox, η ομάδα esports που ανήκει στον Rick Fox και χρηματοδοτείται εν μέρει από τους New York Yankees, αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα για αναδιοργάνωση. Αυτό έχει ώς συνέπεια να διώξει τους περισσότερους παίκτες της, από το ενεργό ρόστερ τους. Οι μεγαλύτερες απώλειες περιλαμβάνουν το Gears of War division και το Punk, το 2016 Esports Rookie of the Year. Με ένα post στο Twitter, η ομάδα ανακοίνωσε ότι «επαναπροσδιορίζει το portfolio της ομάδας και του ρόστερ» μετά από εσωτερική συζήτηση και ανάλυση του κόστους των ομάδων τους. Τα Gears of War και Call of Duty έχουν διαγραφεί εξ ολοκλήρου, καθώς και μερικές από τις επιλογές των παιχνιδιών τους.

Οι αξιοσημείωτες απώλειες στο τμήμα μάχης της Echo Fox περιλαμβάνουν τον Street Fighter V pro Victor «Punk» Woodley, τον Brad «Scar» Vaughn και τον Jivan «Theo» Karapetian. Ο Scar ήταν από τους πρώτους παίκτες που συμμετείχαν στο τμήμα μάχης του Echo Fox. Ο Punk ήταν μια πρόσφατη μεταγραφή όπως και ο Theo που πήγε το 2017 στην ομάδα.

Όταν ο League of Legends analyst Nathan Ryan είχε απολυθεί τον Σεπτέμβρη, κατά κάποιον τρόπο υπέδειξε στον κόσμο ότι πρόκειται να γίνουν αλλαγές στην Echo Fox.

Αυτή είναι η δεύτερη ομάδα που αντιμετωπίζει σημαντικές αναδιαρθρώσεις και απολύσεις τις τελευταίες δύο ημέρες. Η Optic Gaming και η ιδιόκτρια της Houston Outlaws, Infinite Esports, ήδη αντιμετωπίζουν δυσκολίες που οφείλονται κυρίως στους επενδυτές.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio