Η CLG “κόβει” την ομάδα αντρών του CS:GO

Η Counter Logic Gaming αποσύρεται από το CS:GO

 

Ο οργανισμός των Counter Logic Gaming, αποσύρει εξ’ολοκλήρου από το Counter-Strike Global Offensive την ομάδα αντρών του, αλλά κρατάει την γυναικεία.

 

counter logic gaming

 

Η αλλαγή αυτή θα εκτελεστεί άμεσα. Λέγεται πως είναι αποτέλεσμα οικονομικών δεινών στον τομέα του CS:GO. Είναι ασαφές γιατί ισχύει μόνο για την αντρική ομάδα, εφόσον ο λόγος είναι οικονομικός.

Ήδη εντός εβδομάδας μάθαμε πως ο Pujan «FNS» Mehta, γνωστός ως αρχηγός της ομάδας, επέλεξε να την εγκαταλείψει. Ο λόγος είναι μια διαφωνία που προέκυψε με άλλα άτομα στην οργάνωση.  Εκτός της αναχώρησης του Pujan «FNS» Mehta, αναμένεται επίσης ο Ricky «Rickeh» Mulholland να μην επιστρέψει να παίξει με τους πρώην συμπάικτες του στην CLG.

Οι παίκτες θα παραμείνουν στο συμβόλαιο έως ότου πουληθούν τα δικαιώματα τους σε άλλο οργανισμό ή ώσπου να λήξουν. Σύμφωνα με πηγή, ελπίζουν να έχουν την δυνατότητα να παίξουν ξανά μαζί κάτω από το όνομα άλλης οργάνωσης.

Η ομάδα CLG έχασε για λίγο τα προκριματικά για τους τελικούς της έκτης ESL σεζόν αυτόν τον μήνα. Και φαίνεται πως αυτό συντέλεσε στην τελική απόφαση του οργανισμού.

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε