Η CD Projekt Red επιβεβαιώνει την κυκλοφορία του Witcher 4

author image από Katri | News | 0 Comments | 20 Μαρ 2017

Το Witcher 3 είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους τίτλους videogame τα τελευταία χρόνια, αν όχι ο καλύτερος. Το συγκεκριμένο παιχνίδι, το οποίο αυτή τη στιγμή έχει αξία πάνω από $1δις στην Πολωνία από την οποία κατάγεται, θεωρείται από πολλούς ένα αριστούργημα στην ιστορία των videogames.

Τα καλά νέα είναι πως η δημιουργός του εταιρία, CD Projekt Red επιβεβαιώνει ότι θα υπάρξει και συνεχεία μιας και “θα ήταν άδικο για τους φανς να μην υπάρξει άλλο παιχνίδι στον κόσμο του Witcher”. Συγκεκριμένα ο CEO της εταιρίας Adam Kicinski είπε τα εξής στο Πολωνικό τηλεοπτικό κανάλι TVN24 BiS:

It’s too early to talk about it, but it’s not like we’re forgetting about this brand, It wouldn’t be fair towards the fans. We work within this universe for over a dozen years now and I don’t think it’s going to be the end of it.

Παρ’ όλα αυτά μην περιμένετε την κυκλοφορία του μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Η CD Projekt Red αυτή τη στιγμή δουλεύει πάνω στο Cyberpunk 2077, το οποίο θα είναι ένα open world scifi παιχνίδι, το οποίο σίγουρα υπόσχεται πολλά. Αν μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις ίσως το δούμε κοντά στα τέλη του 2018.

 

Πηγή: Fraghero

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Reviewer και Editor. Μεγάλη φαν του Binding of Isaac και γενικά των indie games. Κάποια μέρα θα ήθελε να γίνει ο Big Boss του Metal Gear Solid!