Η Brittany είναι ένα παράδειγμα δύναμης!

Εχτές ανεβάσαμε στην σελίδα Elo Hell Greek,την φωτογραφία της Brittany. Είχε ντυθεί Lux και η κοπέλα όπως βλέπετε είναι σε αναπηρικό καροτσάκι. Κάποιοι ανόητοι,φρόντισαν να γελοιοποιήσουν το θέμα και να σταθούν πολύ κατώτεροι των περιστάσεων.

Έτσι λοιπόν ενώ είχαμε σκοπό, απλά να παρουσιάσουμε την κοπέλα αυτή, είπαμε να κάνουμε edit και να μιλήσουμε και για την κατάσταση της, μπας και κάποιοι καταλάβουν ότι δεν μπορείς να “τρολλάρεις” μια ζωή και καλό θα είναι να σκέφτεσαι και τον συνάνθρωπο σου.

Η Brittany λοιπόν, πρόσφατα διαγνώστηκε με μια “αόρατη” κατά πολλούς ασθένεια η οποία εν συντομία ονομάζεται POTS (Postural orthostatic tachycardia syndrome) . Η κοπέλα εργαζόταν ως αρτοποιός όταν ξαφνικά άρχισε να νιώθει κούραση και να μην μπορεί να σταθεί και ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της, όπως έκανε χρόνια. Πλέον σηκώνεται δύσκολα από το κρεβάτι της, με αποτέλεσμα να κινείται με αναπηρικό καροτσάκι. Ευτυχώς,έχει δίπλα της την οικογένεια της και φίλους οι οποίοι είναι πραγματικοί άνθρωποι,την σέβονται,την αγαπούν ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ!

Τι είναι όμως αυτή η ασθένεια;

Η ασθένεια αυτή, προσβάλλει το νευρικό σύστημα κι όχι μόνο. Οι φλέβες των ποδιών δεν λειτουργούν κανονικά, με αποτέλεσμα όταν περπατά κάποιος, η καρδιά να αναγκάζεται να δουλέψει πιο σκληρά με αποτέλεσμα ο άνθρωπος που πάσχει από αυτό, να λιποθυμά. Διπλασιάζεται ο καρδιακός ρυθμός με αποτέλεσμα να έχει πρόβλημα η αρτηριακή πίεση ενώ κάποιες φορές μπορεί να σταματήσει κι η καρδιά. Δεδομένης της σπανιότητας της κατάστασης, θεραπεία ακόμη δεν υπάρχει.

 

Όταν οι γιατροί είπαν στην Brittany τη σοβαρότητα της κατάστασης, εκείνη βρήκε παρηγοριά στον ηλεκτρονικό της υπολογιστή. Άρχισε να παίζει League of Legends, να κάνει νέους φίλους και να έχει μια συντροφιά.Μαζί με τους φίλους της έφτιαξε την στολή της Lux και ξεκίνησε να μεταδίδει την σημαντικότητα που έχει το ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΙ ΛΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ! Έχει κάνει με την βοήθεια του κόσμου ένα site, όπου εκεί παρουσιάζει την κατάσταση της και ζητάει με ταπεινότητα, όποιος μπορεί να την βοηθήσει να πάρει έναν καλύτερο υπολογιστή, προκειμένου να κάνει stream. Το stream θα την βοηθήσει να μιλήσει για το σύνδρομο και να κάνει νέους φίλους!

Οπότε, πριν κοροϊδέψετε ή ειρωνευτείτε την κατάσταση κάποιου ανθρώπου ΨΑΞΤΕ ΤΟ.Πολλές φορές, όταν πεις κάποιον RETARD, μπορεί όντως να έχει πρόβλημα υγείας όπως κι όταν του ευχηθείς να πεθάνει μπορεί όντως να υπάρχει ρίσκο να χάσει την ζωή του.

Τα video games, είναι για να διασκεδάζουμε και όχι να βγάζουμε τον κακό εαυτό μας!

 

Μπορείτε να δείτε το site της Brittany εδώ

 

*Συνήθως δεν είμαι επιθετική στα κείμενα μου, όμως το θεωρώ ανόητο, νέοι άνθρωποι να γίνονται κοντόφθαλμοι και ρηχοί. Οπότε αν βρήκατε επιθετικό το ύφος σας ζητώ συγνώμη. Καλή ανάγνωση 🙂

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Community Manager of Teamingame.gr