Η BMW έγινε χορηγός των Cloud9

Την Παρασκευή, ομάδα των Cloud9 ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι υπέγραψε συμφωνία χορηγίας με την αντιπροσωπεία αυτοκινήτων BMW.

Αυτή είναι η πρώτη συμφωνία χορηγίας που έχει κάνει μέχρι σήμερα η BMW με ομάδα. Στο παρελθόν, ήταν σπόνσορας ενός και μοναδικού αγώνα, του τελικού του EU League of Legends Championship Series 2017 Summer στο Παρίσι. Στο συγκεκριμένο αγώνα είχε φτιάξει μια σειρά από βίντεο με την ομάδα των Unicorns of Love.

Οι Cloud9 ανακοίνωσαν τη συνεργασία με μια φωτογραφία με μερικούς υπαλλήλους της εταιρίας και παίκτες, οι οποίοι ποζάρουν μπροστά από ένα BMW αυτοκίνητο. Σε ένα άλλο tweet, ανακοίνωσαν ότι γύρισαν και μερικά διαφημιστικά για την BMW.

Η BMW είναι ο δεύτερος χορηγός που υπέγραψε με τους Cloud9 αυτή την εβδομάδα. Νωρίτερα ανακοινώθηκε ότι υπέγραψε και η AT&T με την ομάδα. Μάλιστα, η AT&T θα αναγράφεται και στην πλάτη και τα μανίκια της εμφάνισης των Cloud9.

Η ομάδα δεν έχει αποκαλύψει ακόμη μέχρι πού φτάνει η συνεργασία της με την BMW, παρόλο που το λογότυπο της αντιπροσωπείας υπάρχει ήδη στο εξώφυλλο του Twitter της.

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio