Η Blizzard μοιράζει in-game items στο StarCraft εις μνήμην του iNcontroL

Όλοι οι παίκτες του StarCraft 2 θα πάρουν ένα commemorative bundle για να τιμήσουν τον σχολιαστή Geoff ‘iNcontroL’ Robinson ο οποίος απεβίωσε νωρίτερα το 2019.

Το Bundle το οποίο θα περιλαμβάνει το Robinson’s Announcer Pack, είναι δωρεάν για όλους από τις 22 Οκτωβρίου.

Τα Announcer Packs είναι ένα “extension” του StarCraft στo οποία ένας χαρακτήρας ή μια προσωπικότητα αντικαθιστά τον κλασσικό Game Announcer. Όπως το πακέτο εκφωνητών που χαρακτήρισε την D.va του Overwatch.

Η εταιρία επαίνεσε τον Robinson στην τιμητική ανακοίνωσή της: “Εδώ στην Blizzard, υπάρχουν πάρα πολλοί οπαδοί του Geoff ‘iNcontroL’ Robinson. Η ομάδα του StarCraft ήθελε να κάνει κάτι ωραίο, για να μείνει το στίγμα του στο παιχνίδι.

Πιστεύουμε ότι το StarCraft ήταν σημαντικό για τον Geoff. Αλλά αυτό που ξέρουμε, πέρα από κάθε αμφιβολία, είναι ότι ο Geoff ήταν σημαντικός για το StarCraft.

Ο Robinson ήταν παίκτης Protoss του Starcraft 2 και ένας πολύ δημοφιλής άνθρωπος στο competitive community. Εμφανίστηκε αρχικά ως competitive player αλλά ύστερα ξεκίνησε νέα καριέρα ως broadcaster.

Ως σχολιαστής, δούλεψε σε σημαντικά γεγονότα όπως η πρώτη σεζόν του North American Star League και το DreamHack Open 2012: Stockholm.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.