Η Blizzard, ετοιμάζεται να φτιάξει ένα Warcraft με Pokémon Go-style.

Παρά την αρνητική αντίδραση για το Diablo Immortal, υπάρχει πραγματικός ενθουσιασμός για την ανάπτυξη κινητών παιχνιδιών στη Blizzard.

Μια μεγάλη αναλυτική αναφορά σχετικά με το “παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του Diablo” ανέβηκε στο Kotaku, αναφέροντας την ιστορία ανάπτυξης του Diablo 4, αλλά και την κατάσταση των πραγμάτων στη Blizzard. Η οποία κατάσταση ήταν πιθανώς ωθούμενη από την αντίδραση ενάντια στο Diablo Immortal,, ενός παιχνιδιού για το κινητό που ανακοινώθηκε – σε μεγάλη έκπληξη – στο Blizzcon. Περίπου στη μέση του κειμένου υπάρχει και μια αναφορά σε ένα άλλο παιχνίδι για κινητό όπου δημιουργείται σιγά σιγά, με βάση ένα διαφορετικό παιχνίδι Blizzard που μπορεί να έχετε ακούσει για: Warcraft.

Οι λάτρεις του Diablo απογοητεύτηκαν από την ανακοίνωση, αλλά μια πηγή στο Kotaku λέει ότι οι υπάλληλοι της Blizzard είναι γενικά πολύ ενθουσιασμένοι γι ‘αυτό και για τα κινητά παιχνίδια γενικά. “Η αντίδραση στο εσωτερικό της εταιρείας στο Immortal είναι πολύ διαφορετική από την αντίδραση εκτός της εταιρείας”, ανέφερε η πηγή. “Μέρος της σκέψης σε πολλά από αυτά είναι ότι οι άνθρωποι θέλουν να δουλέψουν σε μικρότερα έργα. Τα μικρότερα έργα σε κινητά τείνουν να έχουν νόημα.”

Το Pokémon Go είναι ιδιαίτερα δημοφιλές μεταξύ των στελεχών, και το διάσημο, ογκώδες άγαλμα του Orc ,το οποίο είναι ένα Pokéstop που το χρησιμοποιούν πολλοί. Και ενώ δεν νομίζω ότι είναι το πιο προφανές ζεύγος όλων των εποχών, κάποιος αποφάσισε να φτιάξει ένα παιχνίδι που να τα ενώνει, μια “ομάδα επώασης” της Blizzard εργάζεται τώρα σε ένα παιχνίδι Warcraft με το στυλ Pokémon Go.

Αυτό μπορεί να μην ευχαριστεί του παίχτες του Warcraft, αν και το Warcraft 3: Reforged και η συνεχιζόμενη επιτυχία του World of Warcraft θα πρέπει να ηρεμίσει. Αλλά η Blizzard δήλωσε στο παρελθόν ότι εργάζεται σε πολλά κινητά παιχνίδια σε όλες τις ιδιότητές της και είναι εύκολο να καταλάβει γιατί θα ήθελε να πάει προς αυτή την κατεύθυνση: Η εταιρεία ανάλυσης Superdata εκτιμά τον Μάιο (μέσω του Eurogamer) ότι το Pokémon Go έβγαζε 104 εκατομμύρια δολάρια ανά μήνα, και από τότε ξεπέρασε δύο σημεία στα κινητά διαγράμματα παιχνιδιών της Superdata.

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε