Η Blizzard δεν θα κάνει remaster τα Warcraft 1 και 2

Η Blizzard, ανακοίνωσε το νέο expansion του Diablo 3 και το remaster του πρώτου Diablo. Κι όπως ήταν αναμενώμενο, αναπτέρωσε τις ελπίδες κάποιων που ήθελαν το Warcraft 1 και το Warcraft 2, να γίνουν remastered. Όμως όπως δήλωσε ο co-founder της εταιρείας, Frank Pearce, δεν είναι στα σχέδια της εταιρείας να γίνει κάτι τέτοιο.

 

warcraft 1

 

Ο Pearce, παρευρέθηκε στο πάνελ για την 25η επέτειο της Blizzard, απάντησε στο Q&A που έγινε και η ερώτηση για το remaster στα Warcraft 1 & 2, έγινε από έναν fan της Blizzard.

“Είμαστε αρκετά τυχεροί και έχουμε όλους τους κώδικες και τις πηγές από ότι έχουμε δημιουργήσει στο παρελθόν, όμως είναι πολύ δύσκολο να αποκτήσουμε ξανά πρόσβαση, να ξεκλειδώσουμε όλο αυτό το υλικό από την αρχή και να δούμε πώς μπορεί να δουλέψει. Κι αυτό επειδή πλέον είμαστε μεγάλοι και έχουμε ξεχάσει.” Δήλωσε ο Pearce και συνέχισε. ” Έχουμε κάποιους αφοσιωμένους φίλους, που είναι παθιασμένοι με αυτή την ιδέα και σκαλίζουν τα assets και τον κώδικα του Warcraft 1. Το έκαναν να δουλεύει και να τρέχει σε ένα παράθυρο. Εγώ έπαιξα το Warcraft: Orcs & Humans όμως ήταν υπέροχο για την εποχή του. Σας υπόσχομαι ότι στην σημερινή εποχή με αυτά τα standards δεν θα είχε πλάκα το παιχνίδι. Έχουμε περιορισμένα εφόδια για ότι επιλέγουμε να κάνουμε. Προτιμάμε να δουλέψουμε πάνω σε νέο υλικό για το World of Warcraft ή το Overwatch, ή να δημιουργήσουμε κάτι καινούριο στο οποίο θα αφοσιωθούμε, παρά να επιστρέψουμε στο παρελθόν και να σκαλίσουμε ότι έχει ήδη γίνει. “

Οπότε για την ώρα τα δύο αυτά παιχνίδια, μένουν στο παρελθόν δυστυχώς..

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Community Manager of Teamingame.gr