Η Blizzard αφαιρεί τα Loot Boxes του Overwatch και του Heroes of the Storm από το Βέλγιο

author image από Rania | News | 0 Comments | 28 Αυγ 2018

Η Blizzard ανακοίνωσε ότι θα αφαιρέσει τα loot boxes και τα chests από το Overwatch και το Heroes of the Storm για τους παίκτες του Βελγίου.

Τον Απρίλιο, η Επιτροπή Τυχερών Παιχνιδιών του Βελγίου αποφάσισε ότι τα loot boxes, που οι παίκτες αγοράζουν στο Overwatch, αντικρούονται με τους κανονισμούς του Βελγίου για τα τυχερά παιχνίδια.

Η Blizzard δήλωσε το εξής:

«Παρόλο που είμαστε έκπληκτοι με την απόφαση και δε συμφωνούμε, αποφασίσαμε να συμμορφωθούμε με το πώς ερμηνεύονται [τα loot boxes] από το βέλγικο νόμο. Επομένως, δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά να εφαρμόσουμε μέτρα που θα αποτρέψουν  τους παίκτες του Overwatch και του Heroes of the Storm που μένουν στο Βέλγιο να αγοράσουν loot boxes και loot chests μέσα στο παιχνίδι με αληθινά χρήματα και gems».

Η απόφαση, όμως, αφορά μόνο τα loot boxes που οι παίκτες αγοράζουν με χρήματα.

«Παρόλο που οι παίκτες στο Βέλγιο δε θα μπορούν πια να αγοράσουν πληρωμένα loot boxes του Overwatch και loot chests του Heroes of the Storm, θα μπορούν ακόμη να τα κερδίζουν παίζοντας παιχνίδια και θα συνεχίσουν να έχουν πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο των παιχνιδιών».

Η Blizzard δεν αποκάλυψε την ακριβή ημερομηνία της αφαίρεσης των loot boxes, όμως, είπε ότι θα γίνει σύντομα. Έδειξαν, επίσης, ότι είναι πρόθυμοι να συζητήσουν το ζήτημα περαιτέρω με τις αρμόδιες αρχές, αφήνοντας έτσι την πόρτα ανοιχτή στην πιθανότητα επιστροφής των loot boxes επί πληρωμή στο μέλλον.

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio