Η Blizzard απέκλεισε πάνω από 1.400 λογαριασμούς Overwatch της Νότιας Κορέας

Η Blizzard έχει αποκλείσει πάνω από 1.400 λογαριασμούς Overwatch της Νότιας Κορέας από τη λήξη της Season 12 των competitive μέχρι τώρα.

Συνολικά 1.423 λογαριασμοί έφαγαν suspend επειδή ανταλλάχτηκαν κατά τη διάρκεια της Season 12 των competitive, σύμφωνα με μια ανάρτηση στο κορεάτικο φόρουμ του Overwatch.

Ένας αντιπρόσωπος της Blizzard tag-αρε στην ίδια ανάρτηση όλους τους λογαριασμούς που αποκλείστηκαν, κάτι που έχει ξανακάνει η εταιρία στο παρελθόν για τους μαζικούς αποκλεισμούς.

Ο αντιπρόσωπος, πριν αναρτήσει τη λίστα με τα ονόματα των αποκλεισμένων λογαριασμών μαζί με το λόγο για τον οποίο αποκλείστηκαν, έγραψε το εξής:

«Η Blizzard Entertainment είναι αφοσιωμένη στη δημιουργία ενός δίκαιου και θετικού περιβάλλοντος για τους παίκτες μας στο παιχνίδι».

Η συμφωνία χορήγησης αδείας τελικού χρήστη της Blizzard αναφέρει ότι οι παίκτες απαγορεύεται να μοιράζονται τους λογαριασμούς τους ή τις πληροφορίες εισόδου στο λογαριασμό τους με κανένα. Σημειώνει, επίσης, ότι οι παίκτες είναι υπεύθυνοι για οποιαδήποτε δραστηριότητα των λογαριασμών τους παραβαίνει τους κανόνες.

Δεν είναι ξεκάθαρο, όμως, αν οι αποκλεισμοί αυτοί είναι μόνιμοι καθώς η Blizzard δε συμπεριέλαβε στην ανάρτησή της την ποινή των λογαριασμών.

Η εταιρία έχει κάνει και στο παρελθόν αποκλεισμούς οι οποίοι δεν ήταν μόνιμοι και ήταν αναλογικοί με το μέγεθος της παράβασης. Οπότε, πολλοί από αυτούς τους λογαριασμούς μπορεί να ενεργοποιηθούν ξανά μετά από λίγο.

Αυτό το είδος δημόσιων αποκλεισμών είναι κάτι γνωστό για τους νοτιοκορεάτες, οι οποίοι έχουν συνηθίσει να βλέπουν αναρτημένους αποκλεισμένους λογαριασμούς μαζί με τους λόγους για τους οποίους αποκλείστηκαν.

Τον Ιανουάριο που μας πέρασε, η Blizzard απέκλεισε πάνω από 22.000 λογαριασμούς λόγω cheating, boost-αρίσματος, ανταλλαγής λογαριασμών και άλλων μικρότερων παραβιάσεων.

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio