Η Blizzard αναζητά ευκαιρίες για crossplatform gaming στο Overwatch

Η Blizzard αναζητά ευκαιρίες για cross-platform gaming στο Overwatch.


Το παιχνίδι μεταξύ όλων των πλατφορμών έχει δεχτεί πολύ περισσότερη προσοχή χάρη στην Epic Games και τον γνωστό τίτλο Fortnite Battle Royale. Όσον αφορά το Overwatch όμως, δεν επιτρέπεται στους παίκτες του Playstation 4 και του Xbox One να παίζουν, μεταξύ τους Overwatch, σε αντίθεση με την δυνατότητα που τους παρέχεται στο Fortnite.

Έτσι με αυτήν την πρόσφατη επιτυχία του cross-platform gaming σε ένα από τα πιο δημοφιλή βιντεοπαιχνίδια στον κόσμο, οι άνθρωποι άρχισαν να αμφισβητούν το κατά πόσο επιτυχημένο first person shooter και esport παιχνίδι είναι το Overwatch κι αν θα μπορούσε ποτέ να παιχτεί σε cross-platform.

Το 2016, η Blizzard έδειχνε ότι είχε αφήσει την ιδέα, πως ίσως επιτρέψει τους παίκτες που παίζουν από υπολογιστή και κονσόλα να παίξουν μαζί, καθώς δήλωσαν ότι «η ανάμιξη ποντικιού / πληκτρολογίου και τηλεχειριστηρίου μπορεί να έχει μη ισορροπημένα και ανταγωνιστικά ζητήματα».

Ωστόσο, υπήρξε μια αναζωπύρωση της ελπίδας για το cross-platform gaming στο Overwatch, καθώς ο επικεφαλής του Overwatch, Jeff Kaplan, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη ότι ελπίζει στο μέλλον να δοθούν περισσότερες ευκαιρίες για cross-platform play για το Overwatch.

Το Fortnite και το PUBG έφεραν πρόσφατα τεράστιες αλλαγές στα παιχνίδια και στην εμπειρία μεταξύ των πλατφορμών που κάλυπταν τον υπολογιστή, τις κονσόλες και τα κινητά. «Οι εμπειρίες μεταξύ των πλατφορμών, ειδικά σε κοινωνικά παιχνίδια ή παιχνίδια με επίμονη εξέλιξη, είναι πολύ συναρπαστικά«, δήλωσε ο Jeff Kaplan. «Ελπίζω να δούμε τις πλατφόρμες να ανοίξουν και να αγκαλιάσουν τον τρόπο που οι παίκτες θέλουν να παίξουν περισσότερο. Η τεχνολογία και η επιθυμία υπάρχουν. Πιστεύω ότι θα ήταν ευεργετικό για όλους να μπορούν να παίξουν σε όλες τις πλατφόρμες για να ενωθούν οι παίκτες μεταξύ τους. Έτσι ελπίζω σίγουρα για περισσότερες ευκαιρίες cross-platform. «

Σε μια συνέντευξη στο PCGamesN στις αρχές Απριλίου, ο Jeff Kaplan εξήγησε ότι η Blizzard είχε συζητήσει την εξέλιξη της πλατφόρμας που μοιράστηκε σε κονσόλα και υπολογιστή, αλλά γνωρίζει ότι δεν θα ήταν εύκολο να εφαρμοστεί.

«Είναι κάτι που θα θέλαμε να εξερευνήσουμε πολύ. Είναι πολύ δύσκολο για πολλούς λόγους και δεν θα μπω σε όλες τις λεπτομέρειες για το γιατί, αλλά νομίζω ότι είναι μια πολύ έγκυρη επιθυμία που έχουν οι παίκτες μας και είναι κάτι που η ομάδα του Overwatch θα ήθελε πολύ να καταλάβει «, συνεχίζει ο Jeff Kaplan. «Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά για να συμβεί κάτι τέτοιο, αν μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε μερικές από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε».

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio