Η Bethesda επιβεβαιώνει (ξανά) 2 games πριν το TES6

Ο Pete Hines, αντιπρόεδρος της Bethesda Softworks, σε απάντηση του για την περίοδο κυκλοφορίας του επόμενου The Elder Scrolls (ξανά)επιβεβαιώνει πως για την ομάδα ανάπτυξης του studio προέχουν άλλα δύο μεγάλα παιχνίδια.

Συγκεκριμένα, ο Hines, είχε κάνει γνωστό στο κοντινό παρελθόν όταν ερωτήθηκε σε μια συνέντευξη στην τελευταία Ε3, για τα σχέδια της Bethesda, πως το επόμενο The Elder Scrolls δεν ήταν καν υπό ανάπτυξη. Αυτό διότι η Bethesda εργαζόταν ήδη σε δύο μεγάλους τίτλους με στόχο την κυκλοφορία τους πριν ξεκινήσει η οποιαδήποτε ανάπτυξη πάνω σε κάποια προσθήκη, στο franchise. Επίσης ξεκαθάρισε πως αυτά τα δύο μεγάλα παιχνίδια είναι βαρυσήμαντοι και ανεξάρτητοι τίτλοι και ουδεμία σχέση έχουν με αντίστοιχα παιχνίδια όπως το Fallout Shelter, αν και υπάρχουν φήμες για περισσότερα mobile games από την Bethesda.

Σε ένα πρόσφατο tweet του, ο Hides, ξεκαθάρισε στους fans την διαφορά μεταξύ της Bethesda Softworks και της Bethesda Game Studios. Τίτλοι όπως το Prey δεν αναπτύχθηκαν από την Bethesda Game Studios. Η Bethesda Game Studios είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για τις σειρές The Elder Scrolls και Fallout.

 

 

 

Τα λεγόμενα του Hines επιβεβαιώνουν για ακόμη μια φορά και δίνουν ξεκάθαρο μήνυμα για το “κοντινό” μέλλον της σειράς. Βέβαια δεν μπορούμε να περιμένουμε κάτι σύντομα, σχετικά με αυτούς τους δύο καινούργιους τίτλους, κάνοντας την αναμονή για το επόμενο The Elder Scrolls, επίπονη και μακροχρόνια υπόθεση.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε