Η Bethesda ετοιμάζει παιχνίδι για το Game of Thrones?

Πολλοί θεωρούν, ότι το Game of Thrones θα ήταν μια πολύ καλή ιστορία για RPG τίτλο. Κι αν σε αυτή την περίπτωση μιλάμε για διαρροή πληροφοριών, τότε μάλλον η Bethesda ετοιμάζει κάτι δυνατό.

 

Πριν λίγες ώρες, έκανε την εμφάνιση της μία σελίδα στην οποία αναφέρεται το Bethesda: Game of Thrones και ότι αυτό θα είναι ένα μελλοντικό προϊόν. Ωστόσο δεν γίνεται κάποια αναφορά στο τι είδους προϊόν θα είναι (παιχνίδι, φιγούρες,etc). Η σελίδα αυτή εντοπίστηκε από έναν χρήστη του neogaf.com και μέχρι στιγμής, δεν έχει “κατέβει”. 

Bethesda game of thrones

Σύμφωνα με τα όσα έχουν αναφέρει κατά καιρούς οι ιθύνοντες της Bethesda, υπάρχουν στο συρτάρι, τουλάχιστον πέντε projects εκ των οποίων τα δύο θεωρούνται και αρκετά “μεγάλα”. Μέχρι αυτή την στιγμή, δεν έχουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση για το τι συμβαίνει, όμως το θέμα έχει ήδη αρχίσει να γίνεται viral. 

Στο παρελθόν, έχουμε δει προσπάθειες να γίνει το GoT, videogame όμως τα αποτελέσματα δεν ήταν τα επιθυμητά. Γεγονός είναι πάντως, ότι αν όντως μιλάμε για διαρροή πληροφοριών και η Bethesda όντως δουλεύει πάνω στην δημοφιλή σειρά, τα αποτελέσματα θα είναι σίγουρα εντυπωσιακά, μιας και δεν υπάρχει καλύτερη εταιρεία για να φέρει τους αγαπημένους ήρωες στον χώρο των videogames, με λεπτομέρεια και αληθοφάνεια.

 

Θα θέλατε να δείτε το GoT, ως RPG από τους δημιουργούς του Elder Scrolls;

 

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Community Manager of Teamingame.gr