Η Asus ανακοινώνει 27″ Free Sync Gaming Monitor

Η Asus ανακοίνωσε το VG275Q είναι ένα 27″ gaming monitor το οποίο διαθέτει Free Sync τεχνολογία. Το panel είναι τύπου TN και έχει ανάλυση 1920 x 1080. Διαθέτει τεχνολογία GameFast Input Technology για εμπειρία χωρίς καθυστέρηση, μαζί με δύο θύρες low input lag HDMI 1.4a και ένα DisplayPort 1.2. Αυτή η λειτουργία επιτρέπει εξαιρετικά ομαλή απεικόνιση ενώ διατηρεί την οθόνη συνδεδεμένη σε δύο συσκευές. Επιπλέον, η τεχνολογία AMD FreeSync βοηθά στην εξάλειψη του image tearing μέσω της εισόδου HDMI για ομαλό gameplay.

 

asus-vg275q

 

Η οθόνη μπορεί να περιστραφεί κατά 90 μοίρες σε κατάσταση πορτρέτου, εκτός από την κανονική λειτουργεία. Το ύψος μπορεί να ρυθμιστεί έως και 130 mm και μπορεί επίσης να περιστρέφεται 90 μοίρες αριστερά ή δεξιά. Η οθόνη μπορεί επίσης να τοποθετηθεί σε τοίχο με ένα στήριγμα VESA 100 x 100mm.

 

vg275q-asus

 

Το monitor κοστίζει 300$ χωρίς να υπάρχει κάποια πληροφορία για το πότε θα κυκλοφορήσει.

 

ΠΗΓΗ: Eteknix

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.