Η συναυλία του Marshmello στο Fortnite

Μια in-game συναυλία έδωσε ο Marshmello -ο παρτενέρ του Ninja στο E3- στο Fortnite.

Νωρίτερα αυτή τη βδομάδα, ο DJ Marshmello ανακοίνωσε τη διεξαγωγή αυτού του event μέσα στο παιχνίδι και, μάλιστα, δεν παρέλειψε να συμπεριλάβει το Pleasant Park στο πρόγραμμα του in-game tour του.

Η Epic Games φρόντισε να είναι όλα τέλεια γι’ αυτό το event ανακοινώνοντας στους streamers τους κανόνες και απενεργοποιώντας τα όπλα μέσα στο παιχνίδι ώστε οι παίκτες να μη σκοτώνουν ο ένας τον άλλον κατά τη διάρκεια της συναυλίας.

Όσοι έπεσαν με την ομάδα τους στο Showtime διαπίστωσαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα άλλο πέρα από το να παρακολουθήσουν τη συναυλία. Το καλύτερο κομμάτι του event ήταν η δυνατότητα που είχαν οι παίκτες να αλληλεπιδράσουν μεταξύ τους μέσω των emotes, είτε χορεύοντας είτε χτυπώντας παλαμάκια, και όλοι έδειχναν να διασκεδάζουν και να περνούν φανταστικά.

Όσοι καταφέρατε και παρακολουθήσατε το event, γνωρίζετε τη μαγεία που είχε η πρώτη συναυλία που δόθηκε ποτέ μέσα σε video game. Οι υπόλοιποι μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο και να δείτε από μόνοι σας:

Μετά το event, το Fortnite κυκλοφόρησε ένα skin του Marshmello μαζί με τρία challenges που έδιναν στους παίκτες καλούδια με τον Marshmello πάνω, συμπεριλαμβανομένης μιας αξίνας – ένα χρωματιστό ηχείο με τη μάσκα του Marshmello που βγάζει μελωδίες όταν τη χρησιμοποιείς.

 

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε