Η ουρά αναμονής για τις ranked ομάδες επανέρχεται με περιορισμούς

Η Riot Games επαναφέρει την ουρά αναμονής ranked ομάδων, η οποία θα εμφανίζεται κατά τη διάρκεια της εβδομάδας σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους. Δεδομένου ότι η ουρά αναμονής θα λειτουργεί σε συγκεκριμένα προγραμματισμένα χρονικά διαστήματα, αυτό θα επιτρέψει κατά κανόνα στους παίκτες να αγωνιστούν με έως και 8 άλλους στην ίδια ομάδα, ανεξαρτήτως division.

Με την εισαγωγή της dynamic queue στην αρχή της season, οι ranked ομάδες απενεργοποιήθηκαν. Όπως ισχυρίζεται και ο Riot Socrates, αυτό συνέβη επειδή η εταιρεία δεν είχε τη δυνατότητα να γνωρίζει πώς η dynamic queue θα επηρέαζε την ποιότητα των αγώνων και τους χρόνους αναμονής. Πριν από λίγο καιρό, η Riot περιόρισε αποτελεσματικά τους παίκτες με υψηλό MMR (Diamond +5 και πάνω) σε ουρές ενός, δύο και τριών παικτών. Αυτό είχε φυσικά ως αποτέλεσμα την αποτροπή αυτών των παικτών από τις ranked ομάδες των 5 παικτών.

Το αρνητικό feedback από τους παίκτες σχετικά με την premade ουρά αναμονής, δηλαδή την ουρά με κάποιον φίλο (το division να μην έχει σημασία) έκανε τη Riot να το ξανασκεφτεί. Πολλοί ήταν αυτοί που επιθυμούσαν την παλιά ουρά ranked παιχνιδιών 5×5. Ευτυχώς, η Riot ανακοίνωσε ότι θα επαναφέρει το σύστημα αυτό περιορίζοντας παρ’ όλα αυτά τα χρονικά διαστήματα για να εξασφαλιστεί η μέγιστη συμμετοχή και η μείωση του χρόνου αναμονής.

Λειτουργικότητα των ranked ομάδων 5×5:
•Πρέπει να είστε επίπεδο 30 για να δημιουργήσετε ranked ομάδα
•Πρέπει να έχετε στην κατοχή σας τουλάχιστον 16 ήρωες για να λάβετε μέρος σε οποιαδήποτε ουρά για ranked παιχνίδια
•Οι ομάδες κατάταξης μπορούν να έχουν έως και εννέα παίκτες, ανεξαρτήτως division
•Οι ομάδες πρέπει να παίξουν πέντε παιχνίδια για να πάρουν μια θέση στην επίσημη κατάταξη και να τοποθετηθούν στο κατάλληλο division και κατηγορία
•Μπορείτε να συμμετέχετε σε έως και πέντε διαφορετικές ομάδες
•Τέλος, μπορείτε να αποχωρήσετε από μια ομάδα ανά πάσα στιγμή, εκτός και αν είστε ο αρχηγός της ομάδας. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει πρώτα να απομακρύνετε όλους τους παίκτες από την ομάδα για να μπορέσετε να αποχωρήσετε κι εσείς

Το χρονοδιάγραμμα κάθε περιοχής θα είναι λίγο διαφορετικό, διότι η Riot προσπαθεί να -όπως προαναφέρθηκε- εξασφαλίσει τη λιγότερο χρονοβόρα αναμονή και την μέγιστη ποιότητα αγώνων. Το πρόγραμμα που θα ισχύσει για την περιοχή EUNE είναι το παρακάτω:

Δευτέρα-Παρασκευή:
από τις 6:00 μ.μ. έως τις 10 μ.μ
Σάββατο-Κυριακή:
από τις 4:00 μ.μ. έως τις 10:00 μ.μ.

 

Πηγή: League of Legends

 

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε