Η ομάδα του Overwatch League, Philadelphia Fusion θα φτιάξει την πρώτη αρένα στις ΗΠΑ

Η αρένα της Philadelphia Fusion θα φιλοξενήσει τους αγώνες του Overwatch League στις αρχές του 2021.

Η ομάδα Philadelphia Fusion, θα κατασκευάσει μια αρένα eSports με κόστος 50 εκατομμυρίων δολαρίων, για να φιλοξενήσει το πρωτάθλημα του Overwatch. Η αρένα αναμένεται να είναι έτοιμη στις αρχές του 2021 και θα διαθέτει 3.500 θέσεις καθώς θα αποτελεί και το πρώτο αποκλειστικό στάδιο eSports στο δυτικό ημισφαίριο.

Η Comcast, η οποία κατέχει τη Philadelphia Fusion, σχεδιάζει να ετοιμάσει από αυτό το καλοκαίρι τον χώρο που θα γίνει η αρένα, η οποία θα έχει έκταση 47 στρέμματα. Η Fusion Arena θα βρίσκεται στο αθλητικό σύμπλεγμα της Νότιας Φιλαδέλφιας, στο οποίο φιλοξενούνται ήδη οι ομάδες του NFL, NBA, NHL και NCAA της πόλης.

Το κτίριο των 5575 τετραγωνικών μέτρων θα φιλοξενήσει μια αίθουσα κατάρτισης, ένα broadcast studio και τα γραφεία της Philadelphia Fusion. Τα χαρακτηριστικά της αρένας θα μοιάζουν με αυτά των αρένων στην Ασία. Η αρένα ωστόσο θα αποτελέσει μεγάλη πηγή εσόδων της Δύσης, καθώς δεν υπήρχε κάποια παρόμοια πιο μπροστά. Να σημειωθεί ότι οι παίκτες θα έχουν για πρώτη φορά τη δυνατότητα, να επωφεληθούν ευκαιρίες εκπαίδευσης και άλλες εμπειρίες στο δικό τους spor.

Όταν η αρένα δεν χρησιμοποιείται από την Philadelphia Fusion, θα μετατρέπεται σε χώρο για άλλα ζωντανά event. Η season του Overwatch League ξεκινάει τον Φεβρουάριο και διαρκεί μέχρι τον Αύγουστο, με πλέι-οφ και πρωταθλήματα μέχρι το Σεπτέμβριο. Οπότε μεσολαβεί αρκετό διάστημα όπου το κτήριο δεν θα χρησιμοποιείται.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε