Η Ντίσνεϊ ετοιμάζει τη συνέχεια της Moana

Η Moana έκανε μεγάλη επιτυχία, όταν κυκλοφόρησε το 2016. Με τους Dwayne “The Rock” Johnson και Auli’i Cravalho να δανείζουν τις φωνές τους, η ταινία κινουμένων σχεδίων εξέπληξε το κοινό με τη δυνατή μουσική, το εξαιρετικό animation και το απίθανο σενάριό της. Η ταινία συγκέντρωσε 643 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως και ήταν υποψήφια για δύο Όσκαρ. Με τέτοια επιτυχία, είναι περίεργο που ακόμη δεν έχει δοθεί δεύτερη ταινία στους θαυμαστές της.

Όμως, σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά την κυκλοφορία της, το στούντιο φημολογείται ότι ετοιμάζει τη συνέχεια της ταινίας. Μέχρι τώρα, λεπτομέρειες σχετικά με αυτό δεν έχουν δοθεί, κάποιες πηγές, όμως, αναφέρουν ότι σίγουρα βρίσκεται στα σκαριά και λογικά η Cravalho με τον The Rock θα επιστρέψουν στους ρόλους τους.

Παρόλο που τέσσερα χρόνια ακούγονται πολλά, η απόσταση μεταξύ δύο ταινιών franchise δεν είναι ασυνήθιστη για τα κινούμενα σχέδια της Ντίσνεϊ. Το Ψυχρά κι Ανάποδα 2 κυκλοφόρησε έξι χρονιά μετά την πρώτη ταινία, ενώ και η Ζωούπολη που κυκλοφόρησε την ίδια χρονιά με τη Moana πρόκειται να αποκτήσει sequel κάποια στιγμή στο μέλλον.

Μακάρι η Ντίσνεϊ να βγάλει σύντομα αυτήν την ταινία, γιατί σίγουρα οι θαυμαστές θα ικανοποιηθούν από την κυκλοφορία της.   

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε