Η ιστορία του Overwatch σε mini animated series!

 

Το Οverwatch θα έλεγε κανείς πως κρύβει μια μεγάλη ιστορία για ένα απλό shooting game.

Κάθε map του παιχνιδιού είναι συσχετισμένο με μια ιστορία από την εποχή της παλιάς ομάδας Overwatch που αμύνθηκε ενάντια στα υπερδύναμα robots. Το παιχνίδι είναι τοποθετημένο χρονικά στην μετέπειτα περίοδο όπου οι ήρωες του Overwatch έχουν ξεχαστεί. Τι απέγινε όμως κάθε ήρωας ξεχωριστά;

Αυτά σκέφτηκε η Blizzard, ότι δηλαδή υπάρχει μια τεράστια ιστορία πίσω από το παιχνίδι και για αυτό αποφάσισε, όπως αποκάλυψε στην φετινή BIizzcon, να δημιουργήσει μια σειρά από animated series όπου θα εξηγεί την ιστορία του κάθε παίχτη και ταυτόχρονα και την ιστορία του παιχνιδιού.

Η Blizzard δεν έχει πει ακόμη πότε θα κυκλοφορήσουν αυτά τα βίντεο, αλλά μπόρεσε να επιβεβαιώσει ότι θα υλοποιήσουν ένα μεγάλο μέρος της ιστορίας στο Overwatch και θα εξηγεί πώς κάθε ήρωας βρήκε τον δρόμο του στην ομάδα του. Επίσης, πρόκειται να ρυθμιστούν και κάποιες από τις αντιπαλότητες στο παιχνίδι όπως εκείνες μεταξύ Reaper και soldier76, ή Hanzo και Genji. Οι χαρακτήρες θα κάνουν μεγάλες μεταμορφώσεις στην πορεία μέχρι τη στιγμή όπου το παιχνίδι πραγματοποιείται χρονικά.

Nα υπενθυμίσουμε πως το Overwatch θα κυκλοφορήσει φέτος τον Ιούνιο σε PC, PS4 και XBOX one

Παρακάτω θα δείτε ένα σχετικό βίντεο όσον αφορά την σειρά:

 

 

ΠΗΓΗ:LAZYGAMER.NET

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε