Η εταιρεία πίσω από το Far Cry, Crytek έχει οικονομικά προβλήματα

Η Crytek, όπως όλα δείχνουν βρίσκεται σε οικονομικό πρόβλημα μιας και έχει να πληρώσει τους υπαλλήλους της από τον Μάϊο.

 

Το γεγονός αυτό, επιβεβαιώθηκε μέσω του Reddit

Crytek hasn’t paid me (or my coworkers) for almost 6 months now. HELP! from legaladvice

 

Σύμφωνα με το Eurogamer, το οποίο επικοινώνησε με τον υπάλληλο, του οποίου το γραφείο είναι στην Γερμανία, οι υπάλληλοι δεν έχουν πληρωθεί τους τελευταίους 2 μήνες και ενώ η εταιρεία είχε πει πως θα πληρωθούν για τα χρωστούμενα των προηγούμενων 5 μηνών, καθυστέρησε και αυτή την πληρωμή 4 εβδομάδες. Ο υπάλληλος κατηγόρησε ανοιχτά τους αδερφούς Cevat και Avni Yerli, -οι οποίοι είναι οι ιδρυτές της εταιρείας- γιατί όπως λέει, απέτυχαν στο να επικοινωνήσουν σωστά με το προσωπικό και να λύσουν τα προβλήματα, με αποτέλεσμα το προσωπικό να είναι θυμωμένο.

Στην συνέχεια ο δημοσιογράφος του Eurogamer, μίλησε με άλλον άνθρωπο από την ίδια εταιρεία, ο οποίος του ανέφερε πως στα πηγαδάκια, κυκλοφορεί η πεποίθηση πως η εταιρεία έχει ξεμείνει από μετρητά. Παράλληλα στοχοποιούν τον Cevat Yerli και αναφέρουν ότι δεν γνωρίζουν αν βρίσκεται ακόμη στην εταιρεία, μιας και έχει καιρό να εμφανιστεί σε meetings με το προσωπικό.

Να υπενθυμίσουμε εδώ, ότι πριν λίγο καιρό η εταιρεία υπέγραψε με το Amazon, μία συμφωνία σχετικά με την χρήση της CryEngine, κάτι που έχει κάνει πολλούς να πιστεύουν, ότι η εταιρεία έχει σκοπό να κάνει στροφή στο VR.

 

 

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Community Manager of Teamingame.gr