Η άποψη του Brendan Greene όσον αφορά το τι χρειάζεται ένας pro player

Ο Brendan Greene (δημιουργός του PUBG), «ξαναχτυπά» μόνο που αυτή την φορά δίνει tips για το πώς να γίνει κάποιος pro player.

 

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβουλεύει το κοινό ο Brendan Greene. Όταν πρωτοβγήκε το PUBG για το Xbox One, μοιράστηκε συμβουλές για το πως να βγει κάποιος νικητής. Αυτή τη φορά, δίνει συμβουλές για το πως να γίνει κανείς esports – pro player.

Αφότου χορτάσει κανείς στα chicken dinners, ο Greene πιστεύει πως το επόμενο βήμα είναι να τον μάθει το community. «Τα leaderboards αφορούν εσάς και την αναγνώρισή σας», δήλωσε ο ίδιος στην Express Online.

«Ομάδες και οργανώσεις πάντα βρίσκονται σε επιφύλαξη. Αυτό που έχει σημασία είναι να είστε σταθερά καλοί παίκτες, αρκετός κόσμος θεωρεί πως το streaming παίζει μεγάλο ρόλο στην αναγνώριση ενός παίκτη. Για να έχει πολλούς viewers, σημαίνει πως είναι καλός παίκτης, σωστά;» Ο Greene λοιπόν, δεν μοιράζεται την ίδια άποψη. «Είμαι σίγουρος πως βοηθάει. Αν είσαι σπουδαίος παίκτης και έχεις καλή προσωπικότητα, τότε είμαι απόλυτα σίγουρος πως βοηθάει. Ωστόσο δεν θεωρώ πως είναι απαραίτητος τρόπος για να γίνει κανείς επαγγελματίας. Πιστεύω πως απλώς πρέπει να είσαι καλός παίκτης»

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Call her Marie. Είναι 21 χρονών, ασχολείται με παιχνίδια κυρίως on Steam, λατρεύει το Stardew Valley. Έχει αδυναμία στα PVE και (ΜΜΟ)RPG Games.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio