Ημερομηνία κυκλοφορίας του Robbie Swifthand & The Orb of Mysteries

Ο Ελληνικός χώρος του Gaming, σύντομα θα εμπλουτιστεί με έναν ακόμα τίτλο διαμαντάκι που θα λέγαμε πως δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απολύτως από αντίστοιχους τίτλους. Η Ελληνική Pixel Reign με μια επίσημη και λιτή ανακοίνωση στην σελίδα τους στο Facebook, μας αποκαλύπτει την ημερομηνία κυκλοφορίας του Robbie Swifthand & the Orb of Mysteries στην πλατφόρμα του Steam σε μορφή Early Access!


Ο Robbie, ξυπνάει σε ένα άγνωστο μέρος, για αυτόν, και το πρώτο πράγμα που αντικρίζει είναι ένα μικρούλι πνευματάκι που του εξηγεί πως πρέπει να σώσει την ανθρωπότητα! Το Robbie Swifthand & The Orb of Mysteries είναι ένας Ηardcore 2D Platformer τίτλος που στοχεύει να κάνει πελτέ το μυαλό σας και να δοκιμάσει τις ικανότητες σας, καθώς και τα νεύρα σας. Γεμάτο παγίδες και θησαυρούς που περιμένουν να πέσουν στα χέρια του Robbie… ή και όχι (hue)!

Just like the old times η ατμόσφαιρα που προσφέρει το Robbie Swifthand & The Orb of Mysteries, σίγουρα μια αίσθηση που μας έχει λείψει. Η Pixel Reign στοχεύει να βγάλει το παιχνίδι από την μορφή του Early Access σε περίπου έξι με οκτώ μήνες από την κυκλοφορία του. Υπάρχουν 2 modes, το Normal και το Hell και στην παρούσα φάση προσφέρει 25 επίπεδα συν ένα επίπεδο ακόμα που είναι boss fight. Όταν βγει από early access θα εμπεριέχει 4 διαφορετικούς ναούς (περίπου 75-100 επίπεδα), με τον κάθε ναό να έχει και τον δικό του boss. Αρκετούς χαρακτήρες για να γνωρίσετε και πολλές, πολλές πολλές, παγίδες.

Το Robbie Swifthand and the Orb of Mysteries θα κάνει την εμφάνιση του στην πλατφόρμα του Steam σε μορφή Early Access στις 5 Δεκεμβρίου!

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio