Ηθοποιός των Power Rangers δολοφόνησε το συγκάτοικό του

Ο ηθοποιός  Ricardo Medina Jr. (38) του Power Rangers Wild Force και του Power Rangers Samurai παραδέχθηκε την ενοχή του για το θάνατο του συγκατοίκου του. Ο Medina αντιμετώπιζε ποινή από 26 χρόνια ως και ισόβια αν καταδικαζόταν, αλλά τελικά θα φυλακιστεί για μόλις έξι χρόνια. Θα καταδικαστεί στις 30 Μαρτίου.

Το περιστατικό αρχικά συνέβη στις 31 Ιανουαρίου 2015. Ο Medina σκότωσε κατά ισχυρισμό τον συγκάτοικό του Joshua Sutter. Οι δύο άντρες καυγάδιζαν για την κοπέλα του Medina και ο καυγάς από λεκτικός έγινε σωματικός.
Σύμφωνα με το Τμήμα Σερίφη του Λος Άντζελες ο Sutter εισέβαλε στο δωμάτιο του Medina, όπου ήταν ο Medina με την κοπέλα του. Ο Medina τότε κάρφωσε τον Sutter μία φορά στην κοιλιά με ένα σπαθί που είχε στο δωμάτιό του. O Medina κάλεσε το 911 (100) περίπου στις 3:50 μ.μ. και οι επιθεωρητές τότε τον ανέκριναν στο Palmdale Station.

Αν και τον συνέλαβαν τότε, ο Medina ισχυρίστηκε πως το συμβάν ήταν αυτοάμυνα και οι κατήγοροι του Λος Άντζελες δεν του έκαναν μήνυση για το έγκλημα. Ο Ricardo Santiago, του γραφείου δικηγόρων του Λος Άντζελες, δήλωσε το Φεβρουάριο του 2015 πως ζητήθηκε από το Σερίφη να διεξάγει περαιτέρω έρευνα πριν να αποφασίσουν αν θα κάνουν μήνυση στον Medina.

Ο Medina συνελήφθη ξανά τον Ιανουάριο του 2016 και του έκαναν μήνυση για δολοφονία και δήλωσε πως ήταν αθώος. Ωστόσο, την Πέμπτη ο ηθοποιός δήλωσε ένοχος εκούσια ανθρωποκτονία και παραδέχεται ότι χρησιμοποίησε σπαθί για να σκοτώσει.

Πηγές: animenewnetwork.com, news.com.au

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε