Ζευγάρι κερδίζει πραγματική αγελάδα από mobile game!

Skins, gold και κουτιά με καλούδια είναι λίγα μόνο από τα rewards που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε videogames. Τι γίνεται όμως όταν η ομάδα development ενός παιχνιδιου αποφασίζει να πάει το reward system της ένα βήμα παραπέρα;

Στο mobile game Bagra, το οποίο στα αραβικά σημαίνει “Αγελάδα”, χρησιμοποιείς UFO’s για να απαγάγεις αγελάδες από τους αγρούς. Φυσικά όσες περισσότερες απαγάγεις τόσο μεγαλύτερο το σκορ σου. Ένα ζευγάρι λοιπόν από την Τυνησία κατάφερε να “λιώσει” τόσο πολύ το παιχνίδι και να είναι οι top scorers που η ομάδα δημιουργίας του, η DigitalMania αποφάσισε ότι πρέπει να δώσει κάτι στο ζευγάρι που να είναι άξιο του achievement του. Και τι θα μπορούσε να είναι αυτό; Μα βέβαια μια πραγματική ώριμη αγελάδα!

Αυτή λοιπόν είναι η Pamela, η ευτυχισμένη αγελάδα που βρήκε σπιτι μαζί με το διάσημο πλέον ζευγάρι, το οποίο φαίνεται περισσότερο χαρούμενο με το καινούργιο του απόκτημα απ’ ότι θα περίμενε κανείς. Άλλωστε δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο να έχεις και να φροντίζεις μια αγελάδα.

 

 

Η DigitalMania ενημέρωσε ότι έχει ήδη βρει διάδοχο για την Pamela, με το όνομα Brigitte αλλά αυτή τη φορά ο νικητής θα έχει περισσότερες επιλογές από το να πάρει μια αγελάδα στο σπιτι του. Θα μπορεί επίσης ή να την χαρίσει σε φιλανθρωπική οργάνωση ή να πάρει την αξία της αγελάδας σε ωμό κρέας. Βέβαια δεν έχουν διευκρινίσει αν το κρέας αυτό θα είναι της Brigitte η όχι.

 

Πηγή: Fraghero

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Reviewer και Editor. Μεγάλη φαν του Binding of Isaac και γενικά των indie games. Κάποια μέρα θα ήθελε να γίνει ο Big Boss του Metal Gear Solid!