Ετοιμοθάνατος ασθενής θα δει το Avengers: Endgame πριν την πρεμιέρα

Ένας 33-χρονος που πάσχει από ανίατη ασθένεια, ζήτησε ως τελευταία του ευχή να δει το Avengers: Endgame. Ωστόσο οι γιατροί του ξεκαθάρισαν ότι δεν θα τα καταφέρει μέχρι τις 26 Απριλίου που θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους.

Αφού έφτασε η ιστορία του στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, το στούντιο που βρίσκεται πίσω από το franchise Avengers, δήλωσε ότι εργάζεται για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Ο Alexander κοινοποίηση τα νέα μέσω του Twitter του και έγραψε : «Η Disney επικοινώνησε μαζί μου και συζητάμε για τις επιλογές.» «Σας ευχαριστώ πολύ!» «Αυτό είναι το μόνο που θα μπορούσα να ελπίζω!». Ωστόσο, η θετική εν μέρη εκδοχή της ιστορίας, οφείλεται σε μεγάλο ποσοστό σε Fans από το Reddit, επικοινώνησαν με τους διευθυντές και έκαναν τα πάντα για να τον αφήσει η Marvel να δει την ταινία νωρίτερα.

Αφού ήρθε σε επαφή με τη Disney, ο 33χρονος ευχαρίστησε όλους για την υποστήριξή τους, λέγοντας: «Έκλαιγα όταν διάβασα το email τους, είναι ό, τι περίμενα και το οφείλω σε όλους εσάς.»

Με τίτλο «Πεθαίνοντας πριν από τον Απρίλιο: Το τέλος μου», ο Alexander άρχισε να ανοίγεται και να αφηγείται για την δυσλειτουργία του μυελού των οστών και πώς οι μάχες του με τον καρκίνο του στόματος και του ήπατος θα μπορούσαν να σημάνουν ότι δεν θα άντεψε μέχρι στις 26 Απριλίου. Το γεγονός αυτό αποτελεί άλλη μια απόδειξη, ότι τα online communities είναι ποιό «ανθρώπινα» από κάποιους πραγματικούς δήθεν γνωστούς-φίλους.

Δείτε παρακάτω το Trailer της ταινίας.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio