Ετοιμαστείτε για την χρονιά του Δράκου (Όχι του Γιάνγκου)

Αρχές Απριλίου, έρχεται το νέο expansion στο Hearthstone και μαζί με αυτό, έρχεται η χρονιά του Δράκου.

 

Έτσι λοιπόν, θα δούμε τι έρχεται και τι φεύγει από το δημοφιλές καρτοπαίχνιδο.

Εννέα κάρτες, πρόκειται να πάνε στο Hall of Fame. Κοινώς θα φύγουν από το Standar και θα παίζονται μόνο στο Wild Mode του παιχνιδιού.

 

Εξελίσσεται το Single-Player Mode

Τον Μάϊο, θα κυκλοφορήσει το πρώτο Solo Adventure, με το πρώτο chapter να είναι δωρεάν και θα έχει να κάνει με έναν γνωστό Mage, τον οποίο ωστόσο τον έχουμε γνωρίσει όπως φαίνεται από το WoW. Για να ξεκλειδώσετε τα επόμενα Chapters και να ολοκληρώσετε το adventure, θα πρέπει να έχετε για κάθε chapter 700 gold ή να πληρώσετε με κανονικό χρήμα. Κάθε chapter, έχει δύο νέους χαρακτήρες, οι οποίοι χρησιμοποιούν τρία διαφορετικά Hero Powers και τέσσερα decks για να διαλέξετε και να ξεκινήσετε. Με την ολοκλήρωση κάθε Chapter, παίρνετε τρία card packs κι όταν ολοκληρώσετε όλο το adventure, θα πάρετε ένα card back κι ένα Golden Classic pack.

 

Αλλαγές στην Arena

 

 

Θα γίνει rotate στις κάρτες της Arena. Οι κάρτες που θα μπουν στην Arena, θα είναι από τα sets: Basic, Classic, Curse of Naxxramas, Whispers of the Old Gods, Mean Streets of Gadgetzan, The Witchwood και το πρώτο expansion της χρονιάς. Επιπλέον οι νίκες που θα κάνετε στην Arena, θα μετρούν στον αριθμό που χρειάζεται προκειμένου να κάνετε ένα class χρυσό.

Πλέον θα μπορείτε να κάνετε reroll, τα Legendary Quests προκειμένου να πάρετε Gold αν δεν θέλετε τα packs. 

 

Θα έχετε την επιλογή, random pick card back, προκειμένου να έχετε σε κάθε παρτίδα και διαφορετικό πίσω μέρος στις κάρτες σας.

 

Εάν κάνετε login στις 25 Μαρτίου και στις 2 Απριλίου, θα πάρετε ένα pack, από κάθε expansion. Τα expansion, από τα οποία θα πάρετε τα πακετάκια, είναι:  Journey to Un’Goro, Knights of the Frozen Throne και Kobolds & Catacombs.

Επιπλέον, θα υπάρξουν Fireside Gatherings, τα οποία μπορείτε να βρείτε όταν έρθει η ώρα από εδώ.

Δείτε περισσότερα εδώ

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio