Ετοιμάζεται αναλυτικό ντοκιμαντέρ για το story του GTA V

Ότι και να πούμε, το GTA V είναι από τα πιο κερδοφόρα game καθώς έχει πουλήσει αμέτρητα αντίτυπα πακγοσμίως. Θα μπορούσε να θεωρηθεί ως ένα από τα πιο κερδοφόρα παιχνίδια στην ιστορία. Ωστόσο γενικά η γενιά του Grand Theft Auto έχει στιγματίσει τις παιδικές ηλικίες όλων μας.

Οι περισσότεροι θα φανταζόμασταν ότι η επιτυχία του οφείλεται στον συνδυασμό που έχει ως παιχνίδι – το οποίο είναι πραγματικό υπόδειγμα στο open world design και ειδικά στο story. Έχει όμως και το online mode που είναι γεμάτο στα microtransactions που ανανεώνονται αρκετά συχνά.

 

Φυσικά, πρέπει να υπάρχει μια ενδιαφέρουσα ιστορία πίσω από μια τόσο τεράστια επιτυχία. Η Screendaily αναφέρει ότι ετοιμάζεται ένα ντοκιμαντέρ αποκλειστικά για το GTA, με τον τίτλο «The Billion Dollar Game«. Το επερχόμενο ντοκιμαντέρ θα συνδυάσει, σύμφωνα με πληροφορίες, αρχειακό υλικό με αποκλειστικές νέες συνεντεύξεις, καθώς καταδύεται στο αξιοσημείωτο ταξίδι του GTA V.

Το franchise του GTA έχει αναμφίβολα μια πλούσια και επιτυχημένη ιστορία. Σίγουρα θα είναι συναρπαστικό να ανακαλύψουμε πως δημιουργήθηκε ένα τέτοιο παιχνίδι, πόσο χρόνο χρεάστηκε και πόση προσπάθεια έκανε η Rockstar για κάτι τέτοιο.

Το επόμενο παιχνίδι της Rockstar είναι το πολυαναμενόμενο Red Dead Redemption 2, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου. Παρόλα αυτά κυκλοφορούν και φήμες, ότι ετοιμάζεται το Bully 2. Η Rockstar ωστόσο, δεν έχει ανακοινώσει κάτι επίσημα.

Δείτε παρακάτω το gameplay trailer του Red Dead Redemption 2.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.

SHARE THE LOVE

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio