Ετοιμάζει η Riot Καινούργιο Game στον Κόσμο του League of Legends;

Πόσο αγαπάμε τους data miners; Αν δεν υπήρχαν αυτοί, τώρα δεν θα ξέραμε ότι η Riot Games ετοιμάζει κάτι πολύ μεγάλο για τον κόσμο του League of Legends.

Ένα καινούργιο game ή mode στον κόσμο του League of Legends είναι θαμμένο βαθιά στα αρχεία του διάσημου moba μετά το τελευταίο update. Ανυπομονούμε να μάθουμε τι είναι.

Τα συγκεκριμένα αρχεία έχουν ένα κοινό στοιχείο. Το όνομά Tellstones. Το Tellstones κατοχυρώθηκε πρόσφατα σαν trademark από την Riot, με την περιγραφή του να κάνει λόγο για κάποιου είδους καινούργιο παιχνίδι.

League of Legends

Συγκεκριμένα, βρίσκουμε 4 καινούργια loading screen tips αλλά και fluff για τους champions τα οποία περιέχουν στοιχεία για τον κόσμο της Runetera. Παράλληλα, βρίσκουμε το όνομα του Santon the Great, ενός από τους πρώην βασιλιάδες της Demacia, κάνοντας λόγο για ένα παιχνίδι βασιλιάδων που ονομάζεται πως αλλιώς; Tellstones.

Το πρώτο που μας έρχεται στο μυαλό είναι ότι το Tellstones θα είναι κάποιου είδους card game βασισμένο στην ιστορία της Runetera. Αν όχι, τότε μιλάμε για κάτι εντελώς νέο. Όλα αυτά φυσικά θα ισχύουν μόνο αν τελικά το συγκεκριμένο name δεν είναι κάποιου είδους mode που θα προστεθεί στον client.

Συχνά έχουμε ακούσει να λέγεται ότι η Riot θέλει να εξαπλώσει τον κόσμο του και σε άλλους τίτλους. Κάτι παρόμοιο με το World of Warcraft,το Hearthstone και το Heroes of the Storm. Ακόμα και οι θέσεις εργασίας στη Riot αυτή τη στιγμή, δείχνουν ότι η εταιρία δουλεύει σε πολλά περισσότερα πράγματα εκτός του LoL.

Σίγουρα θα πρέπει να περάσει ένα διάστημα μέχρι να ξέρουμε περισσότερα γι’ αυτό. Η εταιρία έχει ήδη ανακοινώσει πως στα μέσα Οκτωβρίου θα ξεκινήσουν οι ανακοινώσεις για τα 10 χρόνια του παιχνιδιού όποτε ίσως μέσα σε αυτές να δούμε και το Tellstones. Riot please!


Διάβασε επίσης: League of Legends Luis Vuitton Skins

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Reviewer και Editor. Μεγάλη φαν του Binding of Isaac και γενικά των indie games. Κάποια μέρα θα ήθελε να γίνει ο Big Boss του Metal Gear Solid!