Επιστρέφει το stream του “The Joy of Painting” στο Twitch

 

Την προηγούμενη βδομάδα το stream-tribute στον Bob Ross, το οποίο μπορούσαμε να δούμε στο Twitch ξεπέρασε τα 5,6 εκατομμύρια views και έγινε ένα από τα διασημότερα κανάλια έχοντας περισσότερους θεατές από παιχνίδια όπως το League of Legends και το Hearthstone. Μάλιστα στο τελευταίο επεισόδιο του, στο κανάλι υπήρχαν περίπου 184.000 ξεχωριστοί θεατές να γεμίζουν το chat καταπληκτικά σχόλια και να ζητάνε το stream να συνεχίσει και μετά τις 8 προγραμματισμένες μέρες.

 

Twitch-Joy-of-Painting

 

Έτσι οι υπεύθυνοι της Creative καρτέλας του Twitch αποφάσισαν να συνεχίσουν την προβολή όλων των επεισοδίων της σειράς “The Joy of Painting” σε μορφή εβδομαδιαίας εκπομπής. Έτσι κάθε Δευτέρα (με την αρχή να γίνεται χθες) στο κανάλι του Bob Ross θα προβάλλεται μια ολόκληρη season του “The Joy of Painting” και μάλιστα σύμφωνα με το Twitch, η εκπομπή θα ξεκινάει πάλι από την αρχή κάθε 7 μήνες. Τέλος μια φορά το χρόνο, συγκεκριμένα τη μέρα γενεθλίων του Bob Ross (29 Οκτωβρίου) θα διεξάγεται ξανά ο μαραθώνιος όπως είδαμε την προηγούμενη βδομάδα.

 

Τα έσοδα από τα subscribes στο κανάλι θα διατεθούν σε 4 διαφορετικούς σκοπούς:

  • στο Bob Ross inc. και την Janson Media
  • στην μη- κερδοφόρα οργάνωση για την τέχνη Root Division
  • στο νοσοκομείο St. Jude Children’s Research Hospital
  • στο στήσιμο του Creative community του Twitch

 

Πως σας φαίνεται αυτή η πρωτοβουλία του Twitch; Πιστεύετε ότι ακόμα και 20 χρόνια μετά το θάνατο του Bob Ross μπορεί το stream του “The Joy of Paining” να βοηθήσει στις δωρεές αλλά και την εξάπλωση της τέχνης;

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Reviewer και Editor. Μεγάλη φαν του Binding of Isaac και γενικά των indie games. Κάποια μέρα θα ήθελε να γίνει ο Big Boss του Metal Gear Solid!