Επιβεβαιώθηκε το Knights of the Frozen Throne

Τον προηγούμενο μήνα, σας είχαμε μιλήσει για κάποιες φήμες, σχετικά με την επιστροφή του Lich King. Και φυσικά η επιβεβαίωση ήρθε τα ξημερώματα, με την ανακοίνωση του έκτου expansion του Hearthstone, που δεν είναι άλλο από το Knights of the Frozen Throne. 

 

Knights of the Frozen Throne

Knights of the Frozen Throne

 

Το νέο expansion, θα διαδραματίζεται στο Icecrown Citadel. Θα πρέπει να περάσουμε από τρία wings και στο τέλος να αντιμετωπίσουμε τον Lich King. Για κάθε wing που θα ολοκληρώνουμε θα παίρνουμε ένα πακετάκι. Ενώ όταν ολοκληρώσουμε τον πρόλογο του expansion, θα πάρουμε μια Legendary Hero Card. Εκτός από τον Lich King, άλλα bosses που θα πρέπει να τα “σπάσουμε” στο ξύλο, είναι οι: Sindragosa, Lord Marrowgar και Professor Putricide.

Η κεντρική ιδέα πίσω από το Knights of the Frozen Throne, είναι ότι όλοι οι ήρωες έχουν από μία έκδοση Death Knight.  Φαίνεται πως αντί να δημιουργήσει η Blizzard νέο hero class, προτίμησε να προσαρμόσει, ένα mechanic που έχουμε δει στον Jaraxxus.

Ένα νέο είδος κάρτας θα κυκλοφορήσει, το οποίο θα επιτρέπει να προσθέσουμε ήρωες στο deck μας για να τους μετατρέψουμε αργότερα σε Death Knights. Το Hero Power θα αλλάζει,όταν αλλάζουμε τον ήρωα μας ενώ ένα νέο mechanic, έρχεται να προστεθεί, το οποίο δεν είναι άλλο από το Lifesteal. Όταν κάνει κάποιος damage με το Lifesteal, θα μπορεί να θεραπεύεται τόσο όσο το damage που έκανε.

 

Η τακτική όσον αφορά την παρουσίαση των νέων καρτών, είναι ίδια με τον τρόπο που παρουσιάστηκε το Un’Goro. Με την ανακοίνωση του expansion, είδαμε 5 νέες κάρτες και σιγά σιγά θα μάθουμε και τις υπόλοιπες. Ας δούμε τις 5 πρώτες:

 

knights-of-the-frozen-throne-1 636349739156883339

  • Η συγκεκριμένη κάρτα, αλλάζει τον ήρωα που έχετε (Hunter)
  • Όταν αλλάξουν οι ήρωες, παίρνετε 5 Armor και ενεργοποιείται το Battlecry.
  • Το Hero Power γίνεται Build-a-Beast. Θα μπορείτε να δημιουργείτε minions, τα οποία είναι συνδυασμός από δύο διαφορετικά beasts που θα έχετε συγκεντρώσει.
  • Τα beasts που θα συγκεντρώνετε από το Hero Power, θα κοστίζουν έως και 5 mana και θα είναι είτε neutral beasts είτε Hunter beasts.
  • Παίρνετε ΜΟΝΟ 5 armor, νέα emotes και το νέο hero power, όταν παίζετε αυτή την κάρτα. Αυτό σημαίνει, ότι δεν αλλάζουν οι πόντοι ζωής που έχετε.

 

Chillblade Champion (Paladin Class)

Chillblade Champion (Paladin Class)

spirit-lash

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prince Keleseth (neutral)

Prince Keleseth (neutral)

Shallow Gravedigger (Neutral)

Shallow Gravedigger (Neutral)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο αριθμός των καρτών που πρόκειται να προστεθούν στο παιχνίδι, είναι 135 και θα έχουμε μάθει για όλες, έως τις 24 Ιουλίου. Το νέο expansion θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο, οπότε χρόνο για να μαζέψουμε gold έχουμε 😉 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Community Manager of Teamingame.gr