Ενώθηκαν για να βοηθήσουν παίχτη του Destiny

Το gaming, είναι ένας ωραίος τρόπος διασκέδασης για πολλούς ανθρώπους. Για κάποιους μάλιστα, λειτουργεί κι ως έξοδος (έστω και για λίγο) από τα προβλήματα που έχουν. Υπάρχουν όμως κι άνθρωποι, όπως έχουμε δει παρόμοιες περιπτώσεις στο παρελθόν, που το μόνο πράγμα που μπορούν από ένα σημείο και μετά, είναι να παίξουν γιατί έχουν μόνο αυτό..

 

destiny_the_taken_king_multiplayer_gameplay_-_ign_live_e3_2015

 

Μία τέτοια περίπτωση, ήταν κι αυτή του Mike Mariana. Ο Mike, έπαιζε Destiny, από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε ο τίτλος. Έκανε νέους φίλους στο παιχνίδι, όμως όπως συμβαίνει πάντα, οι περισσότεροι σταμάτησαν και άρχισαν να παίζουν άλλους τίτλους. Ωστόσο, ένας από αυτούς, αποφάσισε να μάθει πώς τα πάει ο φίλος του ο Mike. Όταν τον βρήκε, ο Mike του αποκάλυψε πως είναι πολύ άρρωστος και ο μόνος λόγος που συνέχιζε να παίζει Destiny, ήταν πως το συγκεκριμένο παιχνίδι τον έκανε να νιώθει καλύτερα όταν έπαιζε.

Ο στόχος που είχε την συγκεκριμένη στιγμή ο Mike, ήταν να καταφέρει να φτάσει στο Lighthouse 

 

mp-talk-screen-shot-2015-05-22-11-56-am

 

Ο Mike, μετρούσε ήδη τέσσερα χρόνια με καρκίνο και τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά. Όμως ήθελε πριν πεθάνει να καταφέρει να φτάσει στο Lighthouse. Για όσους δεν γνωρίζουν, για να φτάσει κάποιος εκεί πρέπει να κάνει 9 wins και 0 losses στο PvP Trials του Osiris, κάτι που είναι δύσκολο για έναν άνθρωπο που κάνει χημειοθεραπεία.

 

Mike

 

Η παλιά του Clan, ενώθηκε και προσπάθησε να τον βοηθήσει να φτάσει εκεί που ήθελε. Δεν τα κατάφεραν. Όμως δεν το έβαλαν και κάτω. Ήρθαν σε επαφή με τον DrLupo, ο οποίος είναι ένας πολύ καλός παίχτης στο συγκεκριμένο παιχνίδι και stream-άρει κιόλας. Μόλις του ζήτησαν βοήθεια, εκείνος αμέσως είπε το ναι. Όταν έμαθε μάλιστα, ότι ο Mike έχει δύο μικρά αγόρια και την γυναίκα του, έκανε αυτό το task Live on Stream, προκειμένου με την βοήθεια της κοινότητας του Destiny, να συγκεντρώσουν χρήματα για την οικογένεια. Και τα κατάφερε! Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί $7.796. Μάλιστα, αν θέλετε κι εσείς να προσφέρετε μπορείτε να μπείτε εδώ

 

 

Ο Mike, δυστυχώς έφυγε από την ζωή. Κάτι που ο ίδιος το περίμενε. Σε post στο Reddit, ο DrLupo δήλωσε: ” Έκανα αυτό που έπρεπε να κάνουμε. Βοήθησα τον Mike, να ξεχάσει για μία ώρα τον πόνο του. Να καταφέρει για πρώτη φορά να φτάσει στο Lighthouse. Και τα καταφέραμε όλοι μαζί! Όσο παίζαμε, αυτός και οι φίλοι του, μας άφησαν να μπούμε για λίγο στις ζωές τους και μου θύμησαν ότι δεν stream-άρω για εμένα, αλλά για τον κόσμο που έχει χτίσει αυτή την καταπληκτική κοινότητα στο Destiny.

 

Φωτογραφικό Υλικο: Kotaku

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Community Manager of Teamingame.gr