Ελάτε στο GROW Games Expo στην Τεχνόπολη στο Γκάζι

author image από Katri | Events | 0 Comments | 03 Ιούν 2017

Η GROW Games Expo δημιουργήθηκε για να δώσει την ευκαιρία στους Έλληνες δημιουργούς παιχνιδιών να παρουσιάσουν το έργο τους σε ένα χώρο αποκλειστικά αφιερωμένο στο παιχνίδι και τις μορφές που αυτό μπορεί να πάρει.

Το παιχνίδι είναι άρρηκτα δεμένο με την καθημερινότητα μας. Είναι ένα μέσο μάθησης και εκπαίδευσης, ένα μέσο διασκέδασης αλλά και ένα μέσο απόκτησης νέων εμπειριών και κοινωνικοποίησης. Από τα πρώτα μας βήματα μαθαίνουμε μέσα από το παιχνίδι, κάνουμε νέους φίλους και ζούμε μαζί τους εμπειρίες άφθαρτες στον χρόνο. Το όνομα της έκθεσης κάνει ακριβώς αυτή την αναφορά στην σημασία του παιχνιδιού μέσω των αρχικών των λέξεων που το σχηματίζουν: Games Rule Our World.

Η GROW Games Expo έχει σαν σκοπό να αναδείξει το δημιουργικό έργο της χώρας. Ο χώρος της δημιουργίας παιχνιδιών είναι σε ανάπτυξη και πιστεύουμε ότι τα επόμενα χρόνια θα δούμε σημαντικά παιχνίδια να βγαίνουν από την χώρα μας και να ξεχωρίζουν στο εξωτερικό. Αυτή η αναφορά στην ανάπτυξη που βλέπουμε να υφίσταται και στην οποία συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις είναι το δεύτερο μήνυμα που εκφράζει το όνομα της έκθεσης: Ανάπτυξη.

 

Όποιος αγαπάει τα παιχνίδια, σίγουρα θα βρει στην έκθεση κάποιο παιχνίδι που να του αρέσει. Στον χώρο θα υπάρχουν παιχνίδια για PC, κινητά, επιτραπέζια, Virtual Reality και Augmented Reality. Προσκαλούμε λοιπόν όλους του φίλους των παιχνιδιών ανεξαρτήτως ηλικίας να μας επισκεφτούν.

Ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει και να συζητήσει με τους δημιουργούς των παιχνιδιών. Θα μάθει για τις διαδικασίες που ακολουθούνται για την δημιουργία των παιχνιδιών αλλά και θα συμβάλει στην ποιοτική τους εξέλιξη παρέχοντας τις παρατηρήσεις του και τα σχόλια του για τα παιχνίδια που θα δοκιμάσει.

Επίσης είναι μια καλή ευκαιρία για κάποιον που ενδιαφέρεται ο ίδιος να ασχοληθεί με την ανάπτυξη παιχνιδιών. Θα έρθει σε επαφή με δραστήριους και έμπειρους ανθρώπους του χώρου. Θα μάθει από πρώτο χέρι τι σημαίνει να είσαι game developer. Ίσως προκύψουν και νέες συνεργασίες μέσα από αυτή την διαδικασία.

 

Φυσικά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την σημασία της επαφής και της ανταλλαγής γνώσεων και εμπειριών με τους αντίστοιχους δημιουργούς του εξωτερικού. Η GROW Games Expo θα συντελέσει το μέσο διαλόγου μεταξύ των δημιουργών αλλά και την προβολή των Ελληνικών παιχνιδιών προς το εξωτερικό.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στο κτίριο Δ10 «Δεξαμενές Καθαρισμού» στις 3 & 4 Ιουνίου 2017. Μπορείτε να δείτε τις τιμές των εισιτηρίων εδώ.

Η έκθεση θα είναι ανοικτή: Σάββατο 3 και Κυριακή 4 Ιουνίου 2017 από τις 11:00 πμ μέχρι τις 23:00 το βράδυ.

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Reviewer και Editor. Μεγάλη φαν του Binding of Isaac και γενικά των indie games. Κάποια μέρα θα ήθελε να γίνει ο Big Boss του Metal Gear Solid!