Εκτός main roster οι Jensen, Sneaky,Smoothie. Στην θέση τους τρεις παίχτες από το Academy.

Με την έναρξη του NALCS Summer Split προ των πυλών, όλες οι ομάδες προχώρησαν τις τελευταίες ημέρες στην ανακοίνωση των roster, με τα οποία θα λάβουν μέρος στην διοργάνωση.

 

Μεγάλη έκπληξη όμως, προκάλεσε η αλλαγή στο roster των Cloud9. Όπως ανακοίνωσε ο οργανισμός, στέλνει στον πάγκο τον mid laner Nicolaj «Jensen» Jensen, το AD carry Zachary «Sneaky» Scuderi και το support Andy «Smoothie» Ta. Στην θέση τους, θα μπουν τρεις παίχτες των Cloud9 οι οποίοι προέρχονται από την Ακαδημία του οργανισμού. Αυτοί είναι οι: mid laner Greyson «Goldenglue» Gilmer, AD carry Yuri «KEITH» Jew και support Tristan «Zeyzal» Stidam.

 

Οι ομάδες που θα αντιμετωπίσουν οι Cloud9 το πρώτο Σαββατοκύριακο, είναι η Clutch Gaming και η OpTic Gaming. Οι Jensen, Sneaky και Smoothie θα είναι στο αρχικό roster της ομάδας των Cloud9 Academy.

Όπως ανέφεραν ο ιδιοκτήτης των Cloud9 – Jack Etienne και ο head coach – Bok «Reapered» Han-gyu, οι λόγοι που έγινε αυτή η αλλαγή, είναι πως οι παίχτες της Ακαδημίας των Cloud9, έχουν κάνει εκπληκτική παρουσία και δείχνουν μεγάλο motivation, σε αντίθεση με τους παίχτες που ήταν στο main roster τόσο καιρό. 

Για την ιστορία, ο Sneaky ο οποίος βρίσκεται στους Cloud9 από τον Μάϊο του 2013, είναι ο μόνος παίχτης στην ιστορία του League of Legends, που έχει παίξει 289 παιχνίδια στο LCS με την ίδια ομάδα. Αυτό το ρεκόρ, όπως όλα δείχνουν προς το παρόν παγώνει. Μένει να δούμε την παρουσία που θα έχει το νέο roster των Cloud9 σε αυτό το Split.

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Community Manager of Teamingame.gr

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio