Εκτός συνεργασίας με την Riot Games μένει και η Giants Gaming

Το πρωτάθλημα θα καλωσορίσει αρκετές νέες ομάδες και επενδυτές με την Giants Gaming να αποχωρεί χωρίς κάποια συνεργασία με την Riot Games. Περίπου 24 αιτούντες προσκλήθηκαν στο Βερολίνο για να συναντηθούν με την Riot Games κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Μαζί με H2K, Splyce και Paris Saint-Germain, η Giants Gaming μένει εκτός συνεργασίας και δικαιούται πλέον την αποζημίωσή της.

Αν δεν έχεις δεί αναλυτικά τα νέα για τις προηγούμενες ομάδες κλίκαρε εδώ.

Η Giants Gaming δεν έχει αποκτήσει μακροπρόθεσμη συνεργασία με το European League Championship Series (EU LCS) 2019, όπως ανακοινώθηκε σήμερα το πρωί μέσω Twitter.»Δυστυχώς, οι φήμες είναι αλήθεια. «Η Giants Gaming δεν θα αποτελεί πλέον μέρος του νέου μακροπρόθεσμου συστήματος εταιρικής σχέσης που κατασκευάζει η Riot για το 2019.», ανέφερε το post στο Twitter. Εκτός από το League of Legends team,  έχει ομάδες και στο Call of Duty, Hearthstone, FIFA, Counter-Strike: Global Offensive και στο Clash Royale .

Η αρχική ομάδα ιδρύθηκε το 2008 και δημιούργησε την ομάδα του League of Legends το 2012. Το 2013 κέρδισε πρώτη φορά μια θέση στην εναρκτήρια σεζόν του EU LCS .

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio