Διηπειρωτικό τουρνουά για το Clash Royale ετοιμάζει η Supercell

Είναι επίσημο: Το δημοφιλές mobile game, Clash Royale, αποκτάει το δικό του τουρνουά. Τουρνουά το οποίο θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε από τον ερχόμενο Αύγουστο και στο οποίο θα συμμετάσχουν κορυφαίες ομάδες των eSports.

 

O χώρος του mobile gaming μας απασχολεί πολύ περισσότερο απ’ ό,τι πιστεύει κανείς. Πραγματικά, είναι ελάχιστοι οι κάτοχοι κινητών, οι οποίοι δεν έχουν ασχοληθεί έστω μια φορά με τα παιχνίδια της συσκευής τους. Πάραυτα, η αλήθεια είναι πως στο συγκεκριμένο χώρο, δεν έχει «δοθεί» αρκετό βάρος στο competitive μέρος του gaming. Αν και οι τίτλοι που μπορούν να προσφερθούν είναι αρκετοί, το mobile gaming αποτελεί τον «φτωχό συγγενή» των eSports.

Σιγά-σιγά, φαίνεται πως αρχίζει και εκεί να γίνεται δουλειά. Η Supercell, παραγωγός του Clash Royale, δείχνει την πρόθεση να κάνει το βήμα «προς τα πάνω». Ανοίγοντας λοιπόν νέους ορίζοντες για το mobile gaming, ανακοίνωσε πως ετοιμάζει το δικό της League για το παιχνίδι. Ένα πρωτάθλημα στο οποίο θα συμμετέχουν 16 ομάδες από την Βόρεια Αμερική καθώς και την Ευρώπη. Μάλιστα, αν κανείς δει τα ονόματα, θα καταλάβουμε το πόσο σοβαρό πρόκειται να είναι το εγχείρημα.

NRG Esports, Cloud9, SK Gaming, Team Liquid. Αυτά είναι μερικά από τα ονόματα των 16 συμμετεχόντων που πρόκειται να αγωνιστούν στο επερχόμενο πρωτάθλημα του CR. Επίσης, η Supercell έχει σκοπό τη σταδιακή ένταξη κι άλλων ηπειρωτικών κατηγοριών, σε Κίνα, Λατινική Αμερική και την υπόλοιπη Ασία. Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, το τουρνουά θα ξεκινήσει τον Αύγουστο. Τα τελικά του event θα γίνουν σε ζωντανή κάλυψη, προς τα τέλη του έτους.

Όσο για το ίδιο το gameplay; Το Clash Royale βασίζεται σε στοιχεία στρατηγικής και multiplayer – battle arena παιχνίδια. Ο κάθε οργανισμός θα φτιάξει ομάδες στις οποίες θα περιλαμβάνονται πάνω από 7,000 παίκτες. Παίκτες οι οποίοι είχαν συμμετάσχει σε «προκαταρκτικό» μέρος του tournament, νωρίτερα στη χρονιά. Τέλος, υπάρχουν φήμες, οι οποίες θέλουν τις ομάδες να μην έχουν πληρώσει ποσό συμμετοχής. Αντιθέτως, λέγεται πως έχουν δεχθεί ποσό για να συμμετέχουν, έτσι ώστε να προωθηθεί το όλο concept, αν και η ίδια η Supercell αρνείται να τοποθετηθεί δημόσια.

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio