Δείτε το πρώτο gameplay βίντεο του Metal Gear Survive

author image από Katri | News | 0 Comments | 17 Σεπ 2016

Δεν πέρασε καιρός μετά την επίσημη ανακοίνωση του Metal Gear Survive και η Konami ήδη παρουσιάζει τα πρώτα δείγματα gameplay στο Tokyo Game Show.

Όπως θα δείτε στο απόσπασμα αλλά ξέραμε ήδη και στην ανακοίνωση του παιχνιδιου, το καινούργιο Metal Gear θα είναι ένα co-op παιχνίδι τεσσάρων ατόμων που δεν θα μοιάζει ιδιαίτερα με τα προηγούμενα της σειράς. Τα γραφικά του παρ’ όλα αυτά είναι πανομοιότυπα αφού η Konami συνεχίζει να χρησιμοποιεί την ίδια engine με αυτή του Metal Gear Solid V: The Phantom Pain.

 

 

To στοιχείο του stealth έχει παραμείνει στο παιχνίδι καθώς και πολλά από τα mechanics του MGS V (όπως το fulton) μόνο που αυτή τη φορά υπάρχουν πολλοί περισσότεροι τρόποι να σκοτώσεις τους αντιπάλους σου, που αυτή τη φορά δεν είναι πολεμικές οργανώσεις αλλά… ζόμπι.

Εκτός από όπλα, παγίδες και turrets πλέον μπορείς να χρησιμοποιήσεις και melee όπλα όπως δόρια. Όπως βλέπουμε και στο βίντεο πολλά υπερφυσικά στοιχεία έχουν προστεθεί στο παιχνίδι δίνοντας του μια ατμόσφαιρα που είναι πρωτόγνωρη σε παιχνίδι Metal Gear.

To Metal Gear Survive θα κυκλοφορήσει για PC και κονσόλες μέσα στο 2016.

 

Πηγή: Eurogamer

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Reviewer και Editor. Μεγάλη φαν του Binding of Isaac και γενικά των indie games. Κάποια μέρα θα ήθελε να γίνει ο Big Boss του Metal Gear Solid!

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio