Γιατί τελικά το Overwatch είναι ένα πετυχημένο Esport Game

Μετά από καιρό είδαμε τις προσπάθειες της Blizzard να βάλει δύο νέα games, το Heroes of the Storm και ύστερα το Overwatch. To Hots δυστυχώς δεν πέτυχε αλλά το Overwatch αποδείχθηκε πολύ κερδοφόρο!

Θυμάμαι όταν είχα δει το πρώτο cinematic του Overwatch στην Blizzcon, έγινε κατευθείαν το αγαπημένο μου! Και είχε μαζέψει αρκετούς fan διότι υπήρχε η φήμη ότι θα είναι free-to-play. Όταν όμως ανακοινώθηκε ότι θα το αγοράζεις, σε αρκετούς δεν τους άρεσε αυτό.

 

 

Παρόλα αυτά, η Blizzard έκανε την καλύτερη διαφήμιση και το πέτυχε, βάζοντας το Overwatch free για ένα σαββατοκύριακο, και με αυτή την κίνηση κέρδισε ακόμα περισσότερους gamers, διότι στην ουσία δοκίμασαν το game και μετά το αγόρασαν!

Στην συνέχεια, με επίσημα τουρνουά από την Blizzard μαζεύοντας τους καλύτερους παίκτες από κάθε χώρα, είχε ως αποτέλεσμα να εξιτάρει πολλούς gamer αλλά και esports players, καθώς διάφορες γνωστές ομάδες από άλλα games είχαν ήδη δημιουργήσει ομάδα για το Overwatch, όπως π.χ η Fnatic.

Στην Blizzcon που μας πέρασε, ανακοίνωσαν το Overwatch League, όπου θα ναι ένα επίσημο τουρνουά από την Blizzard και ίσως από τα πιο καλοστημένα που έχουν γίνει ως τώρα! Περισσότερες πληροφορίες για το Overwatch League θα δείτε στο παρακάτω video:

 

 

Το Overwatch ανεβαίνει συνεχώς και από ότι φαίνεται θα είναι στα κορυφαία esport games, καθώς τον Οκτώβρη που μας πέρασε είχε ήδη 20 εκατομμύρια ενεργούς παίκτες. Ελπίζουμε να δούμε πολλές επιτυχίες, και γιατί όχι να διακριθούν ελληνικές ομάδες ή παίκτες!

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε