Βγαίνει ‘υπενθύμιση ξεκούρασης’ για νεαρούς παίκτες του PUBG Mobile

Λόγω των παραπόνων σχετικά με τους νέους που παίζουν το παιχνίδι ασταμάτητα, η PUBG Corporation και η Tencent Games θα κυκλοφορήσουν ένα καινούργιο σύστημα διαχείρισης της διάρκειας παιξίματος που θα καθιστά γνωστό στους παίκτες το συνολικό χρόνο που παίζουν PUBG Mobile.

Η λειτουργία έρχεται έπειτα από μήνες έρευνας γύρω από το θέμα, η οποία έδειξε ότι οι γονείς παραπονούνταν ότι τα παιδιά τους παίζουν πολύ PUBG Mobile. Τα εν λόγω παράπονα ήταν και ο λόγος που προστέθηκε στο παιχνίδι η προσθήκη ηλικίας, την οποία πλέον πρέπει να επιβεβαιώσουν οι παίκτες πριν μπουν στο παιχνίδι.

Παρόμοιες ειδοποιήσεις θα εμφανίζονται ανάμεσα στα παιχνίδια για να υπενθυμίσουν στους νεαρούς παίκτες κάτω των 18 ετών να ξεκουράζονται ή να σταματούν να παίζουν το παιχνίδι, ανάλογα με το συνολικό χρόνο που βρίσκονται συνδεδεμένοι σε αυτό. Αυτό το σύστημα έχει ήδη ενεργοποιηθεί στην Ινδονησία, την Ινδία, τη Σαουδική Αραβία και την Αίγυπτο, ενώ πρόκειται να κυκλοφορήσει και σε άλλες χώρες αργότερα.

Σύμφωνα με τη δημιουργό του PUBG Corporation, το PUBG Mobile είναι το πρώτο παιχνίδι κινητών που θα κυκλοφορήσει ένα τέτοιο σύστημα, στην προσπάθειά του να προωθήσει το υγιεινό gaming.

Η Tencent θα παρακολουθεί τα σχόλια παικτών και θα κάνει τις απαραίτητες αλλαγές στο σύστημα με την πάροδο του χρόνου και καθώς αυτό θα κυκλοφορεί σε όλον τον κόσμο. Η εταιρία δήλωσε, επίσης, ότι θα λάβει μέτρα για την εκπαίδευση και πληροφόρηση των παικτών σχετικά με τη σημαντικότητα του συστήματος διαχείρισης χρόνου.

Δεν είναι γνωστό ακόμη αν το σύστημα θα κυκλοφορήσει στις εκδόσεις για κονσόλες και PC του PUBG.

 

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε