Βγαίνει παιχνίδι που σας αφήνει να είστε ο Χριστός, ο Trump και ο Hitler και να σκοτώνετε άτομα ΛΟΑΤ

author image από Rania | News | 0 Comments | 16 Δεκ 2018

Σύμφωνα με τους δημιουργούς, θα βγει σύντομα ένα παιχνίδι που θα σας επιτρέπει να είστε ο Ιησούς Χριστός, ο Donald Trump ή ο Αδόλφος Χίτλερ σε μια μάχη ενάντια ατόμων ΛΟΑΤ, φεμινιστριών και social justice warriors.

Άλλοι διαθέσιμοι χαρακτήρες θα είναι και ο Vladimir Putin και ο Benito Mussolini. Οι χαρακτήρες θα έχουν ψευδώνυμα κοντινά στα πραγματικά τους ονόματα, όπως, για παράδειγμα, «Dolph», «Tromp» και «Pootin».

Το παιχνίδι λέγεται Jesus Strikes Back: Judgement Day και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο.

Τα γραφικά του μοιάζουν με αυτά του Grand Theft Auto, ενώ η ιστορία του αφορά την επιστροφή του Ιησού Χριστού με σκοπό την καταπολέμηση της Νέας Τάξης Πραγμάτων που έχουν καθιερώσει οι προοδευτικοί.

Οι παίκτες θα μάχονται εναντίον ατόμων ΛΟΑΤ, social justice warriors, φεμινιστριών, τρομοκρατών και μεταναστών. Η ονομασία όλων αυτών θα είναι «radicals», ή κοινώς «ριζοσπάστες».

Όλοι όσοι ανήκουν στους radicals θα πολεμούν όσους δεν ανήκουν στην ομάδα τους. Υποτίθεται ότι αυτή η ομάδα δημιουργήθηκε μετά την κατάρρευση του κόσμου και θεωρείται εχθρική απέναντι στα μη-μέλη της. Αν τους πετύχετε μόνους, θα είναι σχετικά αδύναμοι αντίπαλοι. Θα κινούνται, όμως, και ανά ομάδες των 30.

Στην περιγραφή του παιχνιδιού υπάρχει μέχρι και η γνωστή φράση «ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω», αναφερόμενη στον ερχομό του Ιησού Χριστού.

Υπάρχουν πολλοί που νομίζουν ότι η ανακοίνωση της κυκλοφορίας ενός τέτοιου παιχνιδιού είναι ψεύτικη και ότι οι δημιουργοί μέσω αυτής έχουν σκοπό απλώς να τρολάρουν τους δεξιούς και τους αριστερούς.

Οι δημιουργοί, όμως, ξεκαθάρισαν στο επίσημο website τους, ότι το παιχνίδι είναι πραγματικό:

«Αν στα αλήθεια πιστεύετε ότι κάποιος μπορεί να ξοδέψει δέκα ολόκληρες εβδομάδες για να φτιάξει ένα παιχνίδι μόνο και μόνο για να τρολάρει ανεβάζοντας φωτογραφίες, τότε δεν ξέρω τι να σας πω. Το παιχνίδι θα βγει, βρίσκεται σε εξέλιξη και θα κυκλοφορήσει είτε το πιστεύετε είτε όχι. Σπαταλήθηκε πολύς χρόνος και χρήμα από ανεξάρτητους χορηγούς που επένδυσαν σε αυτό ώστε να είναι απλώς ένα «bait».

Υπάρχουν πολλά που δείχνουν ότι όλα αυτά είναι «εμπορικά παιχνίδια» των δημιουργών και ότι το παιχνίδι δεν πρόκειται ποτέ να βγει. Αν ισχύει αυτό όμως, ποια από τις δύο πλευρές έχουν βάλει στόχο τα τρολς; Επίσης, τι κακό έχει να το κάνουν όλο αυτό μόνο και μόνο για να διασκεδάσουν;

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio