Αύξηση στα bans των Ranked σκέφτεται η Riot

Με ένα post στο forum του League of Legends, ο Rioter Andrei “Meddler” van Roon μοιράστηκε με τους παίχτες τις σκέψεις που γίνονται τον τελευταίο καιρό όσον αφορά τις αλλαγές στο παιχνίδι. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο θέμα των Bans που γίνονται στο Champion Select, όταν πάμε να παίξουμε Ranked Game.

Δεδομένου ότι το παιχνίδι από την κυκλοφορία του, έχει αλλάξει εξ’ ολοκλήρου και το μόνο που έχει μείνει το ίδιο είναι τα bans, ζήτησαν από pro και casual παίχτες να τους δώσουν feedback για το θέμα των bans. Ο λόγος είναι, πως οι champions αυξάνονται συνεχώς, η meta αλλάζει σε κάθε patch, οπότε είπαν ότι πρέπει να κοιτάξουν και αυτό το θέμα.

Έτσι λοιπόν στα σχέδια είναι να αυξηθούν τα bans από 6 σε 10, δηλαδή σε 5 για κάθε ομάδα. Ωστόσο υπάρχουν μερικά θέματα που πρέπει να υπολογίσουν. Τα θέματα είναι τα εξής:

  • Ήδη θεωρούν ότι η διάρκεια του Champion Select, κρατά πολύ ώρα, οπότε θα πρέπει να βρεθεί τρόπος για να μην αυξηθεί κι άλλο.
  • Πρέπει να σιγουρευτούν, ότι η αύξηση των bans, δεν θα δημιουργήσει θέματα στο target ban, ενός position.
  • Τέλος, εάν προστεθούν τέσσερα ακόμη bans, θα πρέπει να αυξηθεί κι ο αριθμός των champion, που χρειάζεται ένας παίχτης προκειμένου να παίξει ranked games, κατά τέσσερις. Κι αυτό δεν ξέρουν εάν είναι πρόβλημα ή όχι.

Στο ίδιο post, ανέφερε επίσης πως θα γίνουν περαιτέρω αλλαγές στα turrets και στην προτεραιότητα που έχουν, όσον αφορά τον ποιο αντίπαλο χτυπούν.

turret top lane

Επίσης στα 2 επόμενα patch 6,17 και 6,18 θα δούμε αλλαγές που θα φέρουν σε άλλα μέτρα το παιχνίδι πχ. κάποιες σημαντικές αλλαγές θα δούμε σε Ashe, Jhin, Gragas, Trundle και θα δυναμώσουν champions όπως Jayce, Draven, Malphite. Να σημειώσουμε εδώ, ότι το patch 6,18 θα είναι αυτό στο οποίο θα παίξουν οι ομάδες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Στα patch 6,19 και 6,21, δεν θα δούμε μεγάλες αλλαγές μιας και ξεκινούν οι εργασίες για την Pre Season κι όπως όλα δείχνουν, η Pre Season ξεκινά στα patch 6,22-6,23 όπου εκεί όπως δήλωσε ο Meddler, θα είναι οι αλλαγές στους assassins, σε αρκετά αντικείμενα κλπ.

 

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Community Manager of Teamingame.gr