Αστυνομικοί που κλήθηκαν για φασαρία έπαιξαν Smash Bros με την παρέα

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το Super Smash Bros Ultimate, με πάνω από 70 χαρακτήρες και 100 στάδια, είναι ίσως η τέλεια απόσταξη της Nintendo Fighting Series. Για μερικούς, είναι ένα παιχνίδι “κόμικ” με πρωταγωνιστές δεκάδες δημοφιλείς χαρακτήρες βιντεοπαιχνιδιών. Για άλλους, είναι ένα έντονο eSport σχετικά με frame data και hitboxes.

Όσο ήρεμος χαρακτήρας και να είσαι, το franchise έχει το χάρισμα να σε κάνει να φωνάζεις και να χτυπίεσαι. Μια ομάδα φίλων μαζεύτηκε σε σπίτι, για να γιορτάσει την κυκλοφορία του Ultimate, και να το “κάψει” όλο το βράδυ. Τώρα, δεν ξέρω αν έχετε παίξει ποτέ Smash Bros, η κατάσταση μπορεί να γίνει αρκετά έντονη. Προβλέψιμα, ο ενθουσιασμός της παρέας κόπηκε για λίγα λεπτά όταν ένας, υπερβολικός θα έλεγα γείτονας, κάλεσε την αστυνομία.

Δεν κράτησε πολύ “η διαδικασία της παρατήρησης”, καθώς όλοι γνωρίζουμε ότι είναι αδύνατον να αντισταθείς στον συνδυασμό κονσόλας και καλής παρέας. Να μην τα πολυλογούμε, τελικά οι αστυνομικοί μπήκαν σε ομάδες και έπαιξαν και αυτοί Smash Bros. Η παρέα έμεινε έκπληκτη και πόσταρε το γεγονός στο Twitter.

https://twitter.com/JoviJenovi/status/1071657574179704833

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.