Αποτελέσματα του play-in stage του League of Legends Worlds 2018

Η διοργάνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος 2018 League of Legends ξεκίνησε, σηματοδοτώντας την έναρξη της σημαντικότερης εκδήλωσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της χρονιάς. Υπάρχουν πολλές αξιόλογες ομάδες που ανταγωνίζονται στα play-ins, συμπεριλαμβανομένων των Cloud9, G2 Esports, Gambit, G-Rex και EDG. Αλλά όλοι θα πρέπει να αποδείξουν ότι ανήκουν αληθινά σε αυτό το τουρνουά. Αναμένονται ακόμα κάποια παιχνίδια τις επόμενες ώρες και μέρες αλλά συγκεντρώσαμε όλα τα αποτελέσματα εώς τώρα. Τις επόμενες ημέρες θα ανανεωθεί το άρθρο ανάλογα με την εξέλιξη των υπόλοιπων ομάδων.

Συνοπτικά

Group A

 1. EDG: 2-0
 2. Dire Wolves: 1-1
 3. Infinity: 0-2

Group B

 1. SuperMassive: 2-0
 2. G2: 1-1
 3. Ascension: 0-2

Group C

 1. Cloud9: 3-0
 2. DetonatioN: 1-2
 3. KaBuM: 1-3

Group D

 1. G-Rex: 3-0
 2. Gambit: 2-2
 3. KLG: 0-3

Day one

Cloud9 vs. KaBuM! e-Sports

Οι Cloud9 έκαναν κάποια λάθη στο drafting και το vision νωρίς στο παιχνίδι, αλλά έμαθαν από αυτά τα λάθη και πήραν τον έλεγχο υπέρ των KaBuM από το mid-game και μετά. Το Top Lane Aatrox μετατράπηκε σε ένα lane-pressuring monster, πιέζοντας τους KaBuM να απαντήσει με δύο ή περισσότερους παίκτες. Οι KaBuM έκαναν τόσα πολλά λάθη που οι C9 δεν χρειαζόταν καν να εκμεταλλευτούν το map pressure.

Gambit vs. G-Rex

Οι G-Rex έχασαν την ευκαιρία τους να παίξουν επιθετικά από νωρίς με το hyper-engage team comp, αλλά τελικά κατάφεραν να κερδίσουν το παιχνίδι. Το comp των Gambit βασίστηκε κυρίως στο scaling, με Gragas, Ornn και Thresh να κάνουν peel για την Tristana. Αλλά έχασαν τον κρίσιμο έλεγχο του map και τον έλεγχο του vision που ήταν αναγκαία για την νίκη τους.

KaBuM! vs. DetonatioN

Οι KaBuM είχαν ένα αρκετά κακό ξεκίνημα την πρώτη μέρα του play-in stage. Αφού έχασε άλλο ένα παιχνίδι από τους DetonatioN. Παρόλο που ήταν ένα καθαρό παιχνίδι, ήταν σίγουρα από τα πιο διασκεδαστικά. Και οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να αγωνιστούν με full-team ganks και heavy-aggro plays, όποτε μπορούσαν. Τελικά οι DetonatioN ήταν πιο δυνατοί και κέρδισαν.

G-Rex vs. KLG

Και οι δύο ομάδες χόρευαν η μία γύρω από την άλλη, για να πάρει ο καθένας τα kill του και τα objectives. Δυστυχώς, αυτό δεν κράτησε, επειδή οι G-Rex έπαιξαν ένα τεράστιο Yasuo και Gragas wombo κοντά στο Top Lane. Οι KLG ξεκίνησαν να τιλτάρουν και καναν λάθος μετά από λάθος, συμπεριλαμβανομένης της κακής θέσης τους γύρω από το Baron, και έδωσαν τελικά στους G-Rex τη δεύτερη νίκη της ημέρας.

DetonatioN vs. Cloud9

Οι DetonatioN «άρπαξαν αυτό το παιχνίδι από το λαιμό» και έπαιξαν ένα σχεδόν τέλειο mid-game. Οι Cloud9 δεν έπαιξαν καλά, ενώ προσπαθούσαν να εξαπατήσουν τους DetonatioN να πάρουν Ziggs, αλλά τελικά απέτυχαν να επωφεληθούν το Irelia-Ziggs counterpick. Τελικά το μοναδικό winning condition για τους C9 ήταν να τα θαλασσώσουν οι DetonatioN.

Gambit vs. KLG

Το δεύτερο παιχνίδι της ημέρας για τους Gambit ήταν μια πολύ διαφορετική ιστορία από το game τους ενάντια στους G-Rex. Στο πρώτο παιχνίδι, τα wards και το vision control τους ήταν σχεδόν ανύπαρκτο. Απλά δεν ήταν τόσο τρομερό ματς, που μπορεί να ήταν απλά επειδή η KLG εξακολουθεί να μοιάζει με τη χειρότερη ομάδα της ημέρας. Το σχέδιο των Gambit ήταν σίγουρα ανώτερο και γεμάτο με counterpicks και τελικά οι KLG δεν είχαν καμία πιθανότητα.

Day two

EDG vs. Infinity

Είναι δύσκολο να παρακολουθήσεις αυτό το κλιπ και να μην ξέρεις γιατί οι EDG κέρδισαν το παιχνίδι τους εναντίον των Infinity την δεύτερη μέρα. Η LeBlanc κέρδισε ένα πολύ μεγάλο προβάδισμα προτού αρχίσει να παίζεται κάποιο είδος team comp. Από τη στιγμή που οι Infinity θα ήταν σε θέση να προστατεύσουν τον Varus με τον συνδυασμό Shen-Lulu στο mid-game, η LeBlanc ήδη τους έκανε oneshot. Οι EDG ήταν σε ένα άλλο επίπεδο και το γεγονός ότι κέρδισαν το παιχνίδι με διαφορά gold στα 20.000 είναι απλά η απόδειξη.

G2 vs. SuperMassive

Η πρώτη μεγάλη αναστάτωση του τουρνουά πήγε στους SuperMassive της Τουρκίας μετά από μια εντελώς καταστροφική και απογοητευτική νίκη επί των G2 Esports. Ο Olaf του G2 γύρισε νωρίς τον χάρτη και ανάγκασε την SUP σε ένα εξαιρετικά αντιδραστικό και αργό στυλ. Ωστόσο το mid και το bot των G2 απέτυχαν να το αξιοποιήσουν.

Infinity vs. Dire Wolves

Οι Dire Wolves έχουν τον παίκτη του παιχνιδιού που θα ευχαριστήσουν για τη νίκη τους απέναντι στους Infinity. Το Mid Lane Azir έκανε μεγάλη ζημιά καθώς ήταν το long range damage που χρειαζόταν παρ’ όλο που ήταν πίσω στο gold.

Ascension vs. SuperMassive

Το παιχνίδι μεταξύ Ascension και SuperMassive δεν ήταν τόσο συναρπαστικό όσο κάποια από τα άλλα παιχνίδια σήμερα. Ωστόσο οι SuperMassive έπρεπε να κλειδώσουν στη δεύτερη νίκη και να γυρίσουν μερικά κεφάλια. Οι Ascension έκαναν ένα κρίσιμο λάθος και οι SuperMassive τους τιμωρούσε όπως θα έκανε κάθε καλή ομάδα. Εν τέλη το παιχνίδι τελείωσε αρκετά γρήγορα.

EDG vs. Dire Wolves

Οι Dire Wolves κατάφεραν να βάλουν τα δυνατά τους εναντίον των EDG για το τελευταίο παιχνίδι των δύο ομάδων της ημέρας. Στο τέλος, η EDG απέδειξε ότι είναι η καλύτερη ομάδα. Αυτό ήταν ακόμα ένα μεγάλο σημάδι για την Dire Wolves που σε μεγάλο βαθμό απλά διαγράφηκε, ως η σαφέστατα χειρότερη ομάδα σε αυτό το match-up. Μετά από ένα αναγκαστικό fight και έναν secured baron οι EDG έκλεισαν εύκολα το παιχνίδι χρησιμοποιώντας τον πρώτο Darius του τουρνουά.

G2 vs. Ascension

Οι G2 ήταν και πάλι το φαβορί στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας. Ευτυχώς για τους οπαδούς από την Ευρώπη, κέρδισαν. Ήταν ένα καθαρό παιχνίδι. Επαναλαμβανόμενα λάθη έδωσαν στην Ascension ένα σημαντικό προβάδισμα στο mid-game. Ωστόσο οι G2 κατόρθωσαν να γυρίσουν το παιχνίδι με το μέρος τους, ύστερα από ένα καταπληκτικό baron steal.

Day three

G-Rex vs. Gambit

Οι Gambit ξεκίνησαν καλά με early vision που έμοιαζε ότι βελτίωσαν ένα σφάλμα, αλλά δεν κράτησε πολύ. Ο midlaner της G-Rex, με Syndra, κατέστρεψε τελείως την αντίπαλη ομάδα και οι Gambit δεν μπορούσαν να απαντήσουν. Σιγά σιγά άρχισαν τα λάθη των Gambit και έτσι οι G-Rex κατάφεραν να κερδίσουν το παιχνίδι.

KaBuM! e-Sports vs. DetonatioN

Οι DetonatioN θα μπορούσαν να έχεαν εξασφαλίσει μια θέση στα Play-In Knockout με μια νίκη επί του KaBuM, αλλά δεν τα κατάφεραν. Το σχέδιο τους ήταν φτωχό και πρόδοσαν πάρα πολλά για τη στρατηγική της ομάδας τους, παίρνοντας πρώτα τη Σοράκα. Το Aatrox των KaBuM και το bot lane Vel’koz αποδείχτηκαν πολύ δυνατά, και έτσι εξασφάλισαν την πρώτη τους νίκη στο τουρνουά.

KLG vs. Gambit

Το παιχνίδι μεταξύ KLG και Gambit ήταν εξαιρετικά ισάξιο για το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού με τις δύο ομάδες να μοιράζονται κοινά λάθη. Η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων, ωστόσο, ήταν ο jungle των Gambit Ντάμιλ «Diamondprox» Reshetnikov , ο οποίος μεμονωμένα τράβηξε την ομάδα του στη νίκη. Ο Diamondprox είχε 100% συμμετοχή στο παιχνίδι και έκανε την διαφορά.

KaBuM vs. Cloud9

Οι C9 ήταν τυχεροί που κέρδισαν αυτό το παιχνίδι μετά από μια πραγματικά κακή αρχή. Οι C9 ξεκίνησαν καλά στο game, αλλά ένα βιαστικό 5-man bot lane dive έδωσε την ευκαιρία στους KaBuM να εκμεταλλευτούν την κατάσταση, και να πάρουν 3 turret στην σειρά, δίνοντάς τους τρομερό προβάδισμα. Οι Cloud9 τελικά κέρδισαν το παιχνίδι αφού ο Nocturne και ο Galio συνεργάστηκαν τέλεια με τα ult τους.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio