Απομίμιση σπάνιας κάρτας Yu-Gi-Oh προκάλεσε την σύλληψη 29χρονου

Εάν έχετε σκοπό να φτιάξετε πλαστές κάρτες Yu-Gi-Oh για να τις πουλήσετε, δεν θα ήταν καλή ιδέα να προσεγγίσετε ανθρώπους που έχουν εμμονή και γνωρίζουν τις ψεύτικες από τις αυθεντικές κάρτες. Ο Shunki Iwasaki, ένας 29χρονος παραχαράκτης από την Ιαπωνία, συνελήφθη αυτή την εβδομάδα αφού πούλησε μια σπάνια κάρτα σε έναν συλλέκτη από το Κιότο για $ 3.500. Η εν λόγω κάρτα ήταν η «Lorelei, The Symphonic Arsenal», πιθανότατα μία από τις καλύτερες και σπανιότερες κάρτες που έχει δημιουργήσει ποτέ η Konami. Ωστόσο πολλοί δεν θα την γνωρίζουν αφού δημιουργήθηκαν μόνο έξι! Η ίδια η κάρτα ήταν ένα βραβείο που απονεμήθηκε στους νικητές του παγκοσμίου πρωταθλήματος του Yu-Gi-Oh! το 2008.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την αυθεντική κάρτα στα δεξιά και την παραχαραγμένη έκδοση στα αριστερά.

Η δημοπρασία διεκπεραιώθηκε online και αφού ο αγοραστής πήρε την κάρτα στα χέρια του, κατάλαβε ότι ήταν ψεύτικη και ανέφερε τον πωλητή. Αυτό τελικά οδήγησε στο να συλληφθεί ο Iwasaki μετά την καταγγελία του. Μόνο όσοι διαθέτουν εκπαιδευμένο μάτι και εμπειρία στην εμπορία καρτών γνωρίζουν πώς να εντοπίζουν τις πλαστές.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio