Ανακοινώθηκε το Far Cry 5 από την Ubisoft χωρίς πληροφορίες

Η Ubisoft ανακοίνωσε τελικά το Far Cry 5, αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν κυκλοφορήσει άλλες λεπτομέρειες πέρα από τον τίτλο. Η Ubisoft επίσης δεν έχει δώσει κάποιο release date, και δεδομένου ότι το Far Cry Primal κυκλοφόρησε μόλις πέρσι, μάλλον το κάνει για καλό. Ας ελπίσουμε ότι θα λάβουμε περισσότερες πληροφορίες στο E3 τον επόμενο μήνα.

Χωρίς οποιεσδήποτε πραγματικές λεπτομέρειες δεν υπάρχει λόγος να αναρωτιόμαστε πότε θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι ή πού, ακριβώς, θα λάβει χώρα. Τα τελευταία δύο παιχνίδια της σειράς έχουν πραγματοποιηθεί σε απομονωμένες (παρόλα αυτά πανέμορφες) περιοχές, σε ένα τροπικό νησί και στη χώρα του Κιράτ που μοιάζει με το Νεπάλ.

Ωστόσο, εάν η Ubisoft ακολουθήσει την formula για το Far Cry 5, πιθανότατα θα πάρουμε έναν άλλο ψυχολογικό ανταγωνιστή, μια ηθική επιλογή στο τέλος του παιχνιδιού και αρκετό χώρο για να τρέξουμε μέσα στο παιχνίδι. Αν όμως αλλάξει την formula τότε ίσως δούμε κάτι πολύ ωραίο σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια.
Τα τελευταία παιχνίδια Far Cry έχουν πάρει όλα και αρνητικές κριτικές αλλά και θετικές κριτικές, φέρνοντας τη σειρά πίσω στο mainstream μετά το Far Cry 2, το οποίο κυκλοφόρησε το 2008.

Σύμφωνα με κάποιες φήμες το παιχνίδι αναμένεται να παρουσιαστεί στην E3 2017 τον επόμενο μήνα.

 

ΠΗΓΗ: Segmentnext

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.