Ανακοινώθηκε το πρώτο Metal Gear μετά τον Kojima

author image από Katri | News | 0 Comments | 17 Αυγ 2016

H Konami δεν άργησε να ανακοινώσει τον επόμενο τίτλο Metal Gear μετά την διακοπή της συνεργασίας της με τον Hideo Kojima. Ως γνωστόν τα δικαιώματα της σειράς συνεχίζουν να ανήκουν στην εταιρία χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι τα επόμενα παιχνίδια θα είναι στο ίδιο στυλ που ήταν τα προηγούμενα.

Σύμφωνα με την Konami, το επόμενο παιχνίδι της σειράς Metal Gear θα ονομάζεται Metal Gear Survive και θα είναι ένα 4-player co-op survival παιχνίδι με stealth στοιχεία το οποίο θα εκτυλίσσεται σε ένα παράλληλο σύμπαν μετά το τέλος του Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes.

 

 

Όπως βλέπουμε και στο trailer μετά τη φυγή του Big Boss με το ελικόπτερο, εμφανίζονται wormholes στον ουρανό τα οποία τραβάνε μέσα τους ότι έχει απομείνει μετά την καταστροφή του οld motherbase. Αυτή είναι η αρχή του Survive με τη μάχη να ξεκινάει ενάντια σε ανθρωπόμορφα τέρατα τα οποία «φέρνουν» κάτι από την παλιά τρελά του Kojima.

Το Metal Gear Survive θα κυκλοφορήσει για Playstation 4, Xbox One και PC μέσα στο 2017.

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Reviewer και Editor. Μεγάλη φαν του Binding of Isaac και γενικά των indie games. Κάποια μέρα θα ήθελε να γίνει ο Big Boss του Metal Gear Solid!

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio