Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του DOTA Summit

Το σπουδαίο τουρνουά του DOTA επιστρέφει στην καλοκαιρινή του έκδοση! Ο λόγος για το DOTA Summit, το οποίο διοργανώνεται σε εξαμηνιαία βάση από τον Ιούνιο του 2014. Οι φετινές συμμετοχές είναι λιγότερες από τα περασμένα έτη, όμως η δράση αναμένεται ιδιαίτερα υψηλή!

Αν είστε οπαδοί του DOTA, τότε είναι πολύ πιθανό να γνωρίζετε για το συγκεκριμένο τουρνουά. Αν όχι, μην ανησυχείτε, θα ξεδιαλύνουμε τα πράγματα για εσάς. Το DOTA Summit, αποτελεί ένα offline tournament, το οποίο διανύει την τέταρτή του χρονιά. Εμπνευστής καθώς και «οικοδεσπότης» της διαδικασίας είναι η Beyond The Summit, εταιρεία η οποία κρύβεται πίσω από την παραγωγή τόσο του συγκεκριμένου tournament, όσο κι άλλων …Summits για λοιπούς τίτλους παιχνιδιών.

Η Beyond The Summit φροντίζει να μας χαρίζει πολύ ιδιαίτερα events, καθιστώντας τα εντελώς διαφορετικά από την πλειοψηφία. Η μεταφορά εικόνας από τα lobbies, τα διασκεδαστικά streams, οι χαλαρές συνεντεύξεις, δημιουργούν ένα πολύ ευχάριστο κλίμα. Σκοπός λοιπόν των παραγωγών είναι όχι μόνο ένα τουρνουά με δράση, αλλά και η ανάδειξη μιας διαφορετικής πτυχής των αθλητών. Ανάλογη δουλειά γίνεται και στους υπόλοιπους τίτλους, όπως το Counter Strike.

Επιστρέφοντας στα του tournament, η φετινή έκδοση θα είναι και η ένατη και θα ξεκινήσει στις 25 Ιουλίου. Η Beyond The Summit δημοσίευσε το αναλυτικό πρόγραμμα, το οποίο θα έχει ως εξής: Όλα θα ξεκινήσουν με ένα διήμερο στο οποίο οι έξι ομάδες που συμμετέχουν, θα αγωνιστούν μεταξύ τους. Οι νικητές θα αναδεικνύονται με σύστημα best of 2 και μετά θα περάσουμε στην επόμενη φάση. Αφού έχουν βγει οι βαθμολογίες, οι έξι ομάδες θα χωριστούν σε δύο γκρουπ, το ανώτερο και το κατώτερο.

Στο ανώτερο θα τοποθετηθούν οι δύο πρώτες και στο κατώτερο οι υπόλοιπες τέσσερις. Εκεί, θα υπάρξει διαδικασία playoffs, η οποία θα αναδείξει δύο νικητές, με σύστημα best of three. Η μία ομάδα θα προέρχεται από το ζευγάρι των νικητών, η οποία μάλιστα θα έχει και πλεονέκτημα ξεκούρασης. Κι αυτό γιατί ο νικητής που θα προκύψει από το ζευγάρι των ηττημένων, θα κληθεί να δώσει παραπάνω αγώνες. Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί την πέμπτη ημέρα του tournament και θα ολοκληρωθεί σε σειρά best of five.

Όσο για τους συμμετέχοντες; Θα απολαύσουμε τις εξής ομάδες: ΟpTiC Gaming, paiN Gaming, Evil Geniuses, VGJ. Storm, Fnatic καθώς και η Let’s Do It, ομάδα η οποία προκρίθηκε μέσω του ΒΤS Summer Cup.

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε