Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας των skins του Dr. Disrespect και του Shroud του PUBG

Η ημερομηνία κυκλοφορίας, η τιμή και η μέθοδος απόκτησης των τεσσάρων skins όπλων του PUBG, τα οποία είναι εμπνευσμένα από τους δημοφιλείς Twitch streamers “Dr. Disrespect” και “shroud”, ανακοινώθηκε.

Ο Dr. Disrespect και ο MichaelshroudGrzesiek είναι δύο από τους καλύτερους streamers του παιχνιδιού Player Unknowns Battlegrounds (PUBG) στην streaming πλατφόρμα του Twitch, την οποία κατέχει το Amazon. Καθημερινά μαζεύουν δεκάδες χιλιάδες θεατές που λατρεύουν να τους βλέπουν να παίζουν PUBG. Αυτοί οι δύο είναι εύκολα δύο από τα μεγαλύτερα μέλη της κοινότητας του PUBG.

Με σκοπό να μπορέσουν οι fans του doc και του shroud να δείξουν τη στήριξή τους απέναντι στους αγαπημένους τους PUBG streamers, η Bluehole έφτιαξε τέσσερα skins όπλων, δύο για τον καθένα, τα οποία οι παίχτες θα μπορούν να αγοράσουν. Τα skins Speed and Momentum για τον Dr. Disrespect και τα skins Ghosted για τον shroud θα έχουν τα logos των streamers καθώς και σχέδια χρωμάτων για το assault rifle M416, το assault rifle AKM και το sniper rifle Kar98k.

Τα skins είχαν διαρρεύσει μετά από ένα τουίτ που ανήρτησε ο doc λέγοντας ότι:

«Αγαπητή Bluehole, 

Έχεις πέντε μέρες να φτιάξεις ένα Doc skin στο PUBG αλλιώς θα σταματήσω εντελώς να παίζω το παιχνίδι σου. Τελεία.

Να έχεις μια καλή μέρα».

Η απειλή αυτή φυσικά ήταν στρατηγική marketing ώστε να προωθηθούν τα skins, καθώς τέτοιου είδους skins είναι πολυπόθητα. Η Bluehole φυσικά είναι έτοιμη να εκμεταλλευτεί αυτό τον ενθουσιασμό αφού ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας, την τιμή και τον τρόπο απόκτησης των εν λόγω skins.

Το crate Speed and Momentum του doc και το Ghosted crate του shroud θα είναι διαθέσιμα στις 4 Ιουνίου. Οι fans θα μπορούν να αποκτήσουν τα crates στην τιμή των 9.99 $ (περίπου 8.5 ευρώ) είτε μέσω του Twitch είτε μέσω του Steam. Το crate του shroud θα περιέχει σίγουρα τα δικά του AKM και Kar98k ενώ το crate του Dr. Disrespect θα περιέχει τα εξατομικευμένα του M416 και Kar98k.

Δυστυχώς θα είναι διαθέσιμα μόνο από τις 4 έως τις 30 Ιουνίου ενώ η Bluehole δε σκοπεύει να τα έχει και τα δύο προς πώληση στην αγορά του Steam οπότε κάθε account θα έχει δικαίωμα να αγοράσει τα δύο crates από μία φορά το καθένα.

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio