Όλες οι πληροφορίες για τον Cosplay διαγωνισμό που θα γίνει στο TI 2019.

Καθώς κοντεύει ο διεθνές διαγωνισμός Cosplay 2019, η Perfect World επιβεβαίωσε ότι θα υπάρξει επίσημος διαγωνισμός Cosplay TI9. Ο οποίος θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του κύριου event στη Σαγκάη της Κίνας, στα τέλη του Αυγούστου.

Οι κανόνες και οι οδηγίες για την σωστή διοργάνωση του event μόλις ανακοινώθηκαν, για να έχουν οι φανς αρκετό χρόνο να προετοιμαστούν πολύ καλά πριν το διαγωνισμό, έτσι ώστε να υπάρχει ένας δυνατός ανταγωνισμός για το καλύτερο Dota 2 Cosplay 2019. Οι περισσότεροι από αυτούς τους κανόνες απλά μεταφέρονται από τα προηγούμενα χρόνια με πολύ λίγες αλλαγές.

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό, θα πρέπει να είναι άνω των 18 ετών, να έχουν καταχωρημένο λογαριασμό Steam και να είναι παρόντες για το διαγωνισμό TI9, ώστε να μπορούν να παρευρίσκονται τόσο στο Judging όσο και στο Winner Presentations.

Δεδομένου ότι ο διαγωνισμός είναι να παρουσιάσει τη δημιουργική χειροτεχνία – ικανότητα, οι cosplayers μπορούν να φορούν μόνο κοστούμια που είναι τουλάχιστον 80% χειροποίητα και δεν υπάρχουν κάπου στην αγορά έτοιμα. Τα αγορασμένα αξεσουάρ, μπορούν να χρησιμοποιηθούν εφόσον αποτελούν λιγότερο από το 20% της εμφάνισης του cosplay.

Επίσης ο διαγωνισμός θα έχει ένα συνολικό έπαθλο $ 15.000, το οποίο θα απονεμηθεί και θα διανεμηθεί μεταξύ τεσσάρων διαφορετικών βραβείων και μερικών άλλων κατηγοριών. Τα $3,000 θα πάνε για το βραβείο Best In Show και $1,500 για την καλύτερη τεχνική, τη μεγαλύτερη μετατροπή και τα περισσότερα καινοτόμα βραβεία.

Κάθε ένας από τους 15 cosplayers που φτάνουν στους τελικούς θα κερδίσει απευθείας $500, πριν οι κριτές λάβουν την απόφαση για τα πραγματικά βραβεία και ανακοινωθούν οι τελευταίοι νικητές.

Η προθεσμία εγγραφής είναι από στις 11:59 μ.μ. CT στις 15 Αυγούστου και οι φαν μπορούν να εγγραφούν στην επίσημη σελίδα του διαγωνισμού. Η κριτική του καλύτερου cosplay θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις, στον πρώτο γύρο στις 22 Αυγούστου και στον τελευταίο στις 24 Αυγούστου. Καλή επιτυχία σε όσους συμμετέχουν!

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε