Ανακοινώθηκαν οι ομάδες που θα συμμετέχουν στο τουρνουά Teamfight Tactics του Twitch Rivals

Στο διαγωνισμό του Twitch Rivals θα συμμετέχουν 64 από τους καλύτερους streamers όπου θα αναμετρηθούν μεταξύ τους για να δούμε ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης στο Teamfight Tactics. Οι ομάδες που θα συμμετέχουν στην εκδήλωση έχουν αποκαλυφθεί και ο διαγωνισμός φαίνεται αρκετά εντυπωσιακός.

Αρχικά, οι παίκτες θα χωριστούν σε δύο ομάδες των 32 ατόμων. Μετά την πρώτη ημέρα του διαγωνισμού, οι οκτώ καλύτεροι παίκτες από κάθε ομάδα θα προχωρήσουν στη δεύτερη μέρα. Οι υπόλοιποι 16 παίκτες θα παίξουν στη συνέχεια τέσσερα παιχνίδια το καθένα, με τους οκτώ κορυφαίους παίκτες να ανταγωνίζονται σε έναν τελικό αγώνα για $ 5.000.

Από το Group Α, οι δημοφιλείς League of Legends και Teamfight Tactics streamers Imane “Pokimane” Anys και Hammoudi “Yassuo” Abdalrhman θα προχωρήσουν αμέσως στον επόμενο γύρο του διαγωνισμού. Επίσης, στο Group A συμμετέχουν και οι: Sebastian “Forsen” Fors, Saqib “LIRIK” Zahid, and Lily ‘LilyPichu’ Ki.

Η πιο ανταγωνιστική και συναρπαστική ομάδα, όμως, πρέπει να είναι το Group Β με τον Rumay “Hafu” Wang, τον Jeremy “DisguisedToast” Wang, τον William “Scarra” Li και τον Octavian “Kripp” Morosan. Αυτή η ομάδα περιλαμβάνει επίσης δημοφιλείς streamers, όπως τον Byron “Reckful” Bernstein, Michael “imaqtpie” Santana και τον Danny “Shiphtur” Le , από τους οποίους περιμένουμε να δούμε μια εντυπωσιακή μάχη.

Μπορείτε να δείτε όλη τη δράση, όταν ξεκινήσει το τουρνουά, την Τετάρτη 17 Ιουλίου για την πρώτη φάση και την Πέμπτη 18 Ιουλίου για τους παγκόσμιους τελικούς. Θα μπορείτε να παρακολουθήσετε και να υποστηρίξετε τους αγαπημένους σας streamers στις επίσημες μεταδόσεις του Twitch Rivals και στα κανάλια των streamer στο Twitch.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε